Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propust roditelja?

Paklenica: Dječak pao s pet metara visine i ozlijedio kralježnicu

jama, gss, spašavanje (1)
Dino Stanin/PIXSELL
26.08.2010.
u 09:16

Osiguravala ga je mlađa sestra koja se prepala kad ju je uštipnuo konop. Dječak je u šok-sobi Opće bolnice Zadar.

ZADAR - Sinoć oko 19.15 sati, penjući se u kanjonu Velike Paklenice, teško je ozlijeđen 14-godišnji dječak iz Austrije, izvijestili su iz Gorske službe spašavanja. Dječak je pao s visine od oko pet metara, a ozlijedio je kralježnicu i prsni koš.

- Brzom intervencijom Gorske službe spašavanja 14-godišnjak je zbrinut i hospitaliziran. On se s roditeljima i sestrom penjao u NP Paklenica no pao je i ozlijedio se, istakli su iz GSS-a.

Dječaka je osiguravala, kako su nam potvrdili u zadraskom GSS-u, još mlađa sestra!?.

- Dječak je teško stradao i ima ozljede kralježnice i prsnog koša, a nevjerojatno je da ga je bez sprave za osiguranje osiguravala sestra, odnosno djevojčica koja se, naravno, prestrašila kad ju je u jednom trenutku uštipnuo konop i dječak je pao na tlo s pet metara visine. Bio je osiguran samo s jednim čvorom, a to je katastrofalni propust njegovih roditelja. Dječak je, kako čujemo, sada u šok-sobi Opće bolnice Zadar, rekao nam je Davor Divković, tajnik zadarskog GSS-a.

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
12:50 26.08.2010.

Ako ovo odgovara istini onda je samo dokaz da i među Austrijancima ima budala..

OB
-obrisani-
18:05 26.08.2010.

Osiguravala gamladja sestra? Pa ti roditelji nisu normalni! O čemu su razmišljali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije