Bruxelles
Povratak na članak

Pakleni tjedan za Brexit, dogovor bi morao pasti do srijede

Čini se kako je britanska premijerka Theresa May dogovorila plan izlaska iz Europske unije koji bi trebao biti objavljen danas. No, mnogi mu se već protive

Komentari 4

KA
KaraMarko
09:59 15.10.2018.

Pa pa Titanik zvani EU...

VL
DU
Deleted user
13:05 15.10.2018.

May je ionako zavrsila posao sa Deal i No Deal. I jedno i drugo ce se njezinoj struji a i generalno konzervativcima obiti o glavu. Ako bude no deal bit ce kriza i nezadovoljstvo a ako bude deal onda ce ce konzervativci izgubiti povjerenje gradana koji su protiv nekontroliranoga pritoka imigranata pogotovo imigranata iz Istocne Europe. U svakom slucaju Corbyn je taj koji je u jako povoljnoj poziciji.

VL
AA
aabbcc
17:44 16.10.2018.

Dogovor nije interes EU!, jer isti bi otvorio put na koji bi se mogle pozvati i druge "ravnopravne" clanice EU .

VL
NO
nogogaz
08:42 15.10.2018.

Desnica koja je isprovocirala brexit se kasnije povukla a sad ce opet kritizirat....hahahaha imamo i mi takve heroe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.