Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krajnji rokovi
Povratak na članak

Pahor pozvao stranke na suradnju kako bi se što prije formirala nova vlada

''Imamo međusobno različite poglede kao i oni koji su nas izabrali, a razlike moramo poštovati, ali se i usklađivati i surađivati jer je to bitno za jačanje povjerenja u demokraciju, državu i politiku"

Komentari 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:09 22.06.2018.

Bi ovo prošlo za osobnu meni izgleda plastika ?

VL
MI
miki45
10:44 24.06.2018.

<gospodine pahor dali vam nije jasno da ste pretjerali jeli vi neznate stati sa svojim bezobrazlukom kao da ucite od komsija djelite hrvatsko sloveniji pa tko ste vi jedna obicna nula samo vi to neznate dosta je ljubljanska banka --elektranee granice mora sveta germa gdje kraj vasem bezobrazluku dosta je

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.