Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU ČLANSTVO
Povratak na članak

Pahor: 'Nadam se da će EU dati što prije zeleno svjetlo Makedoniji'

Slovenski predsjednik poručio je da Slovenija podržava Makedoniju u njenim nastojanjima da pokrene pristupne pregovore te da je odgoda početka bila "pogreška" Europske unije.

Komentari 3

MM
Marko_M
17:37 15.07.2019.

Place 1000 eur cim vam daju zeleno svjetlo...a kad udjete u EU bice i 2000 eur. A katastrofe gospe mi...

VL
BA
Barbasmora
17:34 15.07.2019.

Junker i EU desnica...su protiv. A slovenija koja je tradicionalno ljeva podrzava prijateljsku makedoniju. Kolinda i plenki jos cekaju da orban objasni sta i kako da misle...ali kako orban sakriva osudjenog gruevskog od policije (makedonski HDZ) mislim da ce nasi od madzarskog gazde dobit befel da cute i da ne podrze stava slovenije.

VL
DU
Deleted user
06:25 16.07.2019.

a sta ce drugo kad ih nema za sto ucjenjivati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.