Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trovanje pićem?

Pacijent se javio u vinkovačku bolnicu ali nisu utvrđena oštećenja sluznice

Vinkovci: Dva mladića hospitalizirana zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
09.11.2023.
u 12:54

Ravnatelj vinkovačke bolnice Krunoslav Šporčić rekao je kako se pacijent javio u bolnički hitni prijem te da se radi o osobi koja je pila limunsku travu

Kontaminirana bezalkoholna pića došla su i na istok Hrvatske. Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske policija je jučer zaprimila dojavu kako je jedna osoba u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci zatražila liječničku pomoć zbog nuspojava koje bi se mogle dovesti u vezu s konzumacijom bezalkoholnog pića. Nakon pružene liječničke pomoći, osoba je puštena na kućnu njegu.

-Tijekom postupanja policijski službenici proveli su očevid, izuzeli određene predmete i obavili razgovore s više osoba te su o dosadašnjim saznanjima obavijestili nadležne institucije kako bi poduzele mjere iz svoje nadležnosti. Utvrđivanje svih relevantnih činjenica vezanih uz ovaj događaj se nastavlja – navode iz policije.

Ravnatelj vinkovačke bolnice Krunoslav Šporčić rekao je kako se pacijent javio u bolnički hitni prijem te da se radi o osobi koja je pila limunsku travu te je neke svoje općenite simptome povezao sa ozljedama koje uzrokuje konzumiranje pića.

-Liječničkom obradom utvrđeno je kako nema oštećenja sluznice kiselinom ili trovanjem. Poslije obrade pacijent je pušten kući – rekao je Šporčić.

VIDEO Pitali smo Riječane boje li se trovanja pićem

Komentara 1

CH
chemica
13:13 09.11.2023.

Valjda je htio probati kako je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije