Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijavica

Ozlijedio ga suncobran što ga je u zrak podigla pijavica

Plaža u Zadru
Filip Brala/PIXSELL
26.07.2010.
u 17:13

Iz Centra 112 potvrdili su da su tri osobe lakše ozlijeđene, a jedan strani državljanin zatražio je liječničku pomoć.

ZADAR - Centu za obavješćivanje 112 u Zadru oko 14.30 sati dojavljeno je da je na zadarskoj plaži Kolovare primijećena pijavica. Potvrdili su nam da su tri osobe lakše ozlijeđene i da je jedan strani državljanin, navodno Talijan, zatražio medicinsku pomoć nakon što je u njega udario jedan od suncobrana koje je podigao vjetar. I zadarskoj  policiji prijavljeno je da je jedna osoba lakše ozlijeđena i da je zatražila pomoć u zadarskoj Općoj bolnici zbog udarca suncobrana koji je podigao vjetar na zadarskoj plaži Kolovare.

Policija nije špekulirala je li riječ o pijavici ili jakom vjetru.

 

Komentara 2

CE
cericzel
22:58 26.07.2010.

\"Policija nije špekulirala je li riječ o pijavici ili jakom vjetru.\" lol koji dramatičan završetak teksta o napadu suncobrana :-D

BA
Bandit
08:22 27.07.2010.

Ajd fala bogu da ga nije udario neki Hrvat,interesantnije je citati da ga je premlatio suncobran,samo ipak se nadam da nije Hrvatskog podrjetla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije