Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbrinjavanje životinja
Povratak na članak

Ozlijeđeni pas usmrćen je na cesti, tvrdi svjedokinja. Veterinarska inspekcija: Sve je bilo po pravilima struke

Dok inspekcija tvrdi da nadležno sklonište psa nije moglo žurno zbrinuti, iz skloništa odgovaraju kako ih je komunalni redar grada Gline obavijestio da će zbog hitnosti intervencije psa zbrinuti u lokalnoj veterinarskoj ambulanti

Komentari 7

Avatar Keep_calm
Keep_calm
21:33 11.10.2019.

U ovoj zemlji zvati u pomoć veterinare, veterinarsku inspekciju, komunalne redare i ine službe trebate učiniti samo ako vam je cilj da se desi upravo ovo što se i jest dogodilo: eutanazija, i svršena priča. Ako želite životinji pomoći, to možete učiniti samo na vlastiti trošak, ako si ga možete priuštiti. Žalosno.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:02 11.10.2019.

Bez veze, šta nemamo kineskih restorana u blizini?

VL
NI
Nikolina678
22:11 11.10.2019.

Kakvi propisi!? Zar se smije oduzeti nečiji život jer je ozljeđen? Pas i da je imao prijelom kralježnice mogao je dobiti kolica... Ovo je stvarno sramota, da niko ne može pomoći psu ili spriječiti tog kretena koji ga je uspavao?! Ovog u autu ne treba ni spominjati... Žalosno...🥺

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.