Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Druškovcu

Ozlijeđeni 44-godišnjak nakon tri dana preminuo, osumnjičen 72-godišnjak

Druškovec
Foto: Screenshot/Google Maps
25.06.2018.
u 12:46

Zbog naglog pogoršanja psihičkog stanja nakon sukoba i 72-godišnjak je prevezen u bolnicu i zadržan na liječenju.

Nakon svađe u podrumu kuće 72-godišnjak je ozlijedio 44-godišnjaka koji je nakon tri dana podlegao ozljedama. Prošlog četvrtka Policijska uprava varaždinska dobila je dojavu iz dežurnog Centra 112 da je u selu Druškovcu jedna osoba ozlijeđena hladnim oružjem i da je na putu u varaždinsku Opću bolnicu.

Utvrđeno je da je u podrumskom djelu kuće došlo do verbalnog sukoba između dvojice muškaraca. Nakon svađe 72-godišnjak je hladnim oružjem nanio ozljedu 44-godišnjaku koji je prevezen u bolnicu, gdje u nedjelju preminuo.

Zbog naglog pogoršanja psihičkog stanja nakon sukoba i 72-godišnjak je prevezen u bolnicu i zadržan na liječenju. Nakon što bude pušten iz bolnice, policija će, navodi se u priopćenju, nastaviti s kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenikom za ubojstvo.

Ključne riječi

Komentara 1

DS
ds
17:17 25.06.2018.

Tudum je kriv,kaj su ti Zagorci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije