Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo su pretjerali...

Ovu reklamu morali su ukloniti, no svi se i dalje pitaju: Kada će se početi skidati?

plesači
Foto: screenshot
18.04.2019.
u 17:56

Tvrtka je angažirala dvoje profesionalnih plesača koji su plesali kroz luksuznu kuću, no njihov ples nije se baš svidio svima

Pronaći kupce za skupocjene nekretnine ponekad nije lako pa je jedna tvrtka iz Australije odlučila snimiti video kako bi predstavili luksuznu kuću koju prodaju.

No, vjerojatno nisu ni slutili da će njihov video postati toliki hit koji je u dva dana pregledan 1,2 milijuna puta.

Tvrtka LJ Hooker Bankstown koja prodaje nekretninu, angažirala je dvoje plesača koji su plesali kroz kuću u Padstowu, a upravo taj ples ono je što je privuklo pažnju mnogih.

Iako se na snimci vidi sav luksuz kuće koju prodaju, mnogi na to uopće nisu obraćali pažnju.

– Vidio sam fotografije ove nekretnine i pomislio da se u njoj sigurno snimaju pornići, no nisam mislio da ću jedan takav gledati – jedan je od brojnih komentara.

– Nakon 12 godina staža u prodaji nekretnina mislila sam da sam vidjela sve, no očito nisam – komentirala je pak žena po imenu Jamie.

Nakon brojnih komentara, tvrtka je uklonila snimku s njihove stranice i društvenih mreža.

– Razumijemo da je video koji je promovirao jednu od naših kuća izvučen izvan konteksta i ispričavamo se zbog toga – objavili su.

No, na internetu je teško bilo što sakriti pa kopija reklame i dalje zabavlja mnoge.

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije