Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojili nagrade

Ovo su pobjednici – pogledajte najljepše fotografije ljubimaca

ljubimci (1)
Foto: Čitatelj
1/10
21.02.2013.
u 14:29

Čitatelji Večernjaka odabrali su najljepše fotografije u 10 kategorija. Pobjednici su nagrađeni poklon-bonom od 200 kuna, a fotografije će biti objavljene u prilogu Vau, mijau...

Čitatelji Večernjaka odabrali su najbolje fotografije kućnih ljubimaca. Nakon što je Večernjakov žiri u moru fotografija koje su nam pristizale tijekom akcije izbor suzio na njih 425, čitatelji su u razdoblju od tjedan dana, ocjenjujući životinje ocjenama od 1 do 5, odabrali konačne pobjednike za svaku kategoriju.

Ove će fotografije biti objavljene u nedjeljnom prilogu Vau, mijau..., a pobjednici su nagrađeni bonom Pet centra u vrijednosti od 200 kuna. Tko je najljepši među njima po izboru žirija Večernjeg lista i tko je osvojio dodatnu nagradu – bon od 500 kuna, doznajte u prilogu Vau, mijau...

Komentara 8

RE
@rea
19:16 21.02.2013.

Fotke su koma. Najgore od svega, papigica u kavezu. Jel te ljude nije sram poslat fotke ptice u kavezu ?!

ZO
zockson
19:37 21.02.2013.

Dali je izbor bio za najmutniju fotku?

DU
Deleted user
16:21 21.02.2013.

Ovo jednostavno NISU najljepše životinje...reklo bi se da je jednostavnije bilo dati kopmjuteru da generira pobjednike. Nisam slala nikakve slike (niti itko moj), tako da to ne govorim zbog zavisti. Ovo je bezveze, totališka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije