Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV NATJEČAJ

Glasujte za najljepšu fotku kućnog ljubimca!

ljubimci-najljepši pas
Nenad Težak
12.02.2013.
u 15:35

Do ponedjeljka 18. veljače do 18 sati moći ćete glasovati ocjenama od 1 do 5.

Na Večernjakov natječaj za najkućnog ljubimca u deset dana zaprimili smo više od 1200 vaših fotografija pasa, mačaka, papagaja, kanarinaca, zečeva, zamorčića. Pohvalili ste se i paunovima, patkama, guskama, zmijama, paucima... te doista nije bilo lako napraviti selekciju onih za koje ćete glasovati i koji će se boriti za naše nagrade. Svima su njihovi ljubimci najpametniji, najljepši, najsimpatičniji, najfotogeničniji...

No naš žiri, sastavljen od onih kojima je fotografija životno zanimanje te onih koji jednostavno vole i imaju životinje napravio je uži izbor od ukupno 425 vaših fotografija ljubimaca za koje ćete do ponedjeljka 18. veljače do 18 sati moći glasovati ocjenama od 1 do 5 u svakoj od deset postavljenih galerija.

Glasujete, dakle, za najljepšeg psa, najljepše štene, dijete i njegova ljubimca, najmanekena, životinjsko prijateljstvo, najljepšu mačku, malog kućnog ljubimca, najsimpatičnijeg, najsportaša i najseniora. Pobjednik svake kategorije, koji dobije najviše vaših glasova, dobiva poklon-bon Pet centra u iznosu od 200 kuna, a žiri Večernjeg lista među njima će odabrati pobjednika među pobjednicima – najljubimca Večernjeg lista – o kojemu ćete čitati, a i doznati tko je, u prilogu Vau, mijau... koji izlazi 24. veljače. Naravno, najljepšeg od najljepših čeka i posebna nagrada. Do tada, primite se posla, glasujte za vama najljepše, navijajte i zajedno s nama iščekujte rezultate nagradne igre. 

U odabiru vaših fotografija sudjeluje žiri Večernjeg lista u kojemu su glavni urednik Večernjeg lista Goran Ogurlić, urednik fotografije Boris Ščitar, glavni urednik on-line izdanja Večernjeg Dario Markas, Anita Gelo i Dino Marić iz Odjela prodaje medijskih rješenja te novinarke i urednice priloga Snježana Črnjević i Jolanda Rak Šajn.

Glasovati možete OVDJE 

Komentara 18

VD
Vojo Dodevski
16:04 12.02.2013.

Ja sam Vam iz Taiwan-a prije par dana (klasichnom poshtom) poslao fotku mog ljubimca, prasenceta po imenu GILE. To znachi da Gile neche konkuritrati za nagradu, iako je rodjeni pobjednik. Ipak vas molim da objavite njegovu fotku kada je dobijete. Hvala.

Avatar pupoljak
pupoljak
16:21 12.02.2013.

Dajte nam malo objasnite kojim se kriterijima vodio vaš žiri pri odabiru životinja koje idu na glasovanje. Dal' je to umjetnički dojam fotografije, ljepota kućnog ljubimca, simpatičnost, ulovljeni trenutak, .... Ako je bilo što od toga, totalno ste fulali, vidljivo je i svakom laiku. Od ovih, po vašem izboru, 425 fotografija nema ih 20 -30 da zadovoljava te kriterije.

MI
mirlav
20:53 11.02.2013.

NATJEČAJ ZA ! naj,naj,naj, naj, naj, naj, naaajjjj, jednostavo rečeno NAJ ! PATETIČNO NATJECANJE. Šteta vrimena i energije za naj, morali bi je utrošiti za največu akciju kulturnog odgoja na području zaštite životinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije