Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO JE ZNATI

Ovo su lokacije u vašem mjestu na kojima se možete testirati i dobiti Covid potvrdu

Drive in testiranje na koronavirus u prostoru nekadašnje vojarne Luščić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
12.11.2021.
u 16:38

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je popis s više od 6000 lokacija koji će se još proširivati

Svi zaposlenici državnih i javnih ustanova koji nemaju Covid potvrde od utorka će biti prisiljeni testirati se dva puta tjedno kako bi mogli nesmetano dolaziti na posao. Obavezno predočenje Covid potvrde ili negativnog testa odnosi se i na posjetitelje.

Nacionalni stožer civilne zaštite otkrio je danas da je primjena odluke odgođena za utorak kako bi se u ponedjeljak stigli svi testirati, a na svojim mrežnim stranicama objavili su i popis s više od 6000 lokacija koji će se još proširivati. Svi koji se testiraju u nekom od navedenih laboratorija ili ustanova mogu dobiti EU digitalnu COVID potvrdu.

Napomena: U donjem desnom kutu nalazi se oznaka "Fullscreen", koja omogućuje prikaz popisa preko cijelog zaslona i bolju preglednost. Na mobilnoj verziji dokument se može pogledati u aplikaciji Scribd koja nudi i opciju zumiranja.

Više o novim mjerama pročitajte ovdje.

 

Komentara 16

KA
kamenporedputa
17:08 12.11.2021.

Ljudi jel gleda netko američke filmove i serije. Tamo kada uzimaju nekakav bris pitaju te da li pristaješ inaće ne smiju. Ovdje je normalno uzeti nekome DNK u svrhu nekakvog kovida i koristiti ga dalje u samo njima znane svrhe.

LE
Lezerni
18:03 12.11.2021.

Budete napisali i lokacije odvjetnika koji se bave podnosenjem tuzbi pred Europskim sudom pravde? Podnio bih tuzbu protiv stozera i vlade RH!

Avatar svinjski_biser
svinjski_biser
17:44 12.11.2021.

Nikad! Ne priznajemo ovaj stožer, ni vladu ni ovu "državu" pod ovakvim uvjetima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije