Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNICI
Povratak na članak

'Ovo je za mene bilo jedno veliko pozitivno iskustvo'

Kontingent, pod zapovjedništvom bojnika Marka Krpana, vratio se krajem prošlog tjedna, nakon sedam mjeseci intenzivne obuke zajedno s pripadnicima oružanih snaga Njemačke,  Nizozemske, Norveške, Belgije, Luksemburga, Francuske i Litve.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
10:35 04.07.2018.

a što ste radili u litvu? ojačavali prednju prisutnost saveza? samo je krleža mogao izmišljati duže naslove... kakva iskustva ste donijeli? jeste očistili sve čizme koje su tamo bile, dal ste oprali baš sve uniforme, tj. odore? dal se bodljikava žica postavlja na 2 ili 2.5 metara udaljenim stupovima, dal je bolje 220 volti, ili 1000 pustiti, kolko ste sati stražarili, kolko danju, kolko noću, koga ste se najviše plašili, dal ste vidjeli ruse, dal su zbilja svi dvometraši i sa haubicama na leđima, dal je putin vikao na vas s druge strane granice...? dal ćete novostečena znanja moći primijeniti doma? dal ste ponosni na svoj izlet u jednu ubogu i od svih zaboravljenu zemlju, koja svoj narod vodi u izolaciju i svađu sa jedinim susjedom kojeg imaju? zašto su gradili lng terminal, uz prejeftin ruski plin iz cijevi kojeg imaju, pa sad plaćaju 40% skuplji plin, da bi bili 'neovisni'? zašto ne kupujemo onda salame u dućanu po 150 kuna kilu, već se svi tiskamo oko frižidera sa salamom na akciji po 21,99 kila..? i mi bi neovisni o hrani bili... i na kraju, pitanje, dal ste vi njih pitali zašto je litvu od ulaska u uniju napustila četvrtina stanovništva? kako to, da saveznici nisu pomogli i tu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.