Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ovo je Trumpov najveći neprijatelj na Twitteru

vicente fox
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
19.01.2017.
u 19:01

Dok se neki smiju na Foxove poruke, drugi smatraju da je licemjeran.

- Razumijem Hitlera, razumijem Napoleona, razumijem dosta vrlo nasilnih ljudi, no ovog ne razumijem - ovim je riječima bivši meksički predsjednik Vicente Fox (74) pokušao dočarati što misli o novom predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu.

Kako piše BuzzFeed, Vicente Fox ima misiju, a ona je da 'sruši' Donalda Trumpa jer je on, kako kaže bivši predsjednik, 'glup'.

Ovaj vremešni gospodin u svojoj 'borbi' koristi se alatom s kojim bi ga rijetki povezali - Twitterom. Vrlo je aktivan na toj društvenoj mreži pa na njegovom profilu možete pronaći puno statusa u kojima izruguje Trumpa.  U intervjuima je često govorio kako on "neće platiti taj j***** zid" te da Trump nema legitimitet.

Fox smatra da je Twitter kanal koji mu je nadohvat ruke te da je to učinkovit način da se suprotstavi Trumpu. Ne boji se koristiti psovke u svojim komentarima u kojima Trumpa redovito proglašava ludim

Meksikanci su bijesni na aktualnog predsjednika Enriquea Penu Nieta koji se ne odnosi kritički prema Trumpu i Fox vidi da je pravo vrijeme da se u Meksiku suprotstave Trumpu. Meksikanci su čak i prosvjedovali i tražili predsjednika da podnese ostavku.

Politički analitičar Eduardo Villareal smatra da ovakve poruke poput ovih bivšeg predsjednika 'ne govore toliko o Trumpu nego o propustu vlade'.

Dok se neki smiju na Foxove poruke, drugi smatraju da je licemjeran.

- Ovo je savršena psihološka projekcija. Pokazalo se da je veći lažljivac od Trumpa - smatra Virgilo Caballero, parlamentarni zastupnik političke stranke Morena.

>> Trump će prisegnuti pred 700 do 900 tisuća ljudi, a svečanost će koštati 200 milijuna dolara

Komentara 3

AN
anticenzura
19:51 19.01.2017.

E da, njemu Amerika dodje kao zlatna koka, ne mora nista raditi, sirotinju posalje u Ameriku, a americke firme mu otvaraju radna mjesta u zemlji. On lijepo mozak baci na pasu, a lova kapa na sve strane. Sada ce mu Trump podici zid s Mexicom, pa ce morati zavrnuti rukave i sam se baviti svojom bijedom i sirotinjom. Logicno da ga prezire. :)

PI
Pikador
21:35 19.01.2017.

Trump je novi The President ************************************* Tužno je da demokrati nikako da prihvate demokratski poraz njihove po mir u svijetu opasne Killary. Nikako da prestanu sa vrijeđanjem i nepoštivanjem vlastitih institucija pa i The President-a U.S. Sve vodi ka rasjepuu velike ncije i bolje da razmisle što je bolje za veliku im državu: poštivanje političkih protivnika ili balkanski raspad. Sapienti sat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije