Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVRO KUŠČEVIĆ
Povratak na članak

'Izražen je pijetet žrtvama, totalitarna obilježja riješit će se posebnim zakonom'

Zašto smo ovo čuli od HOS-a? Ja ne vidim od koga drugog možemo ovo čuti - odgovorio je Kuščević na pitanje novinara.

Komentari 18

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
13:46 07.09.2017.

Ovo njihova pobjeda ? Kako ga nije stid izrugivati se poginulim Hosovcima. FUJ!

VL
DU
Deleted user
14:16 07.09.2017.

Premješanje ploče iz Jasenovca u Novsku još je jedna sramotna kapitulacija Anemičarove u biti protuhrvatske vlade. Prevejani etnobiznismen Pupovac dr. Milojko, cjelokupna ljevičarska klatež na čelu s Bernardić Dadom zvanim Bero, Kapović dr. Matanom i Markovina dr. Dragančetom te svee petokolonaške udruge na čelu s Raukar Urškom, Matula Vilčekom i Teršeličkom sad zbilja nasred Jelačićeva trga u Zagrebu mogu zaplesati kozaračko i užičko kolo te mahati zastavama sa "socijalističkim obilježjima". Oj kukavni Hrvati, hoćete li ikada barem malo doći k pameti?

VL
Avatar Retardo
Retardo
14:03 07.09.2017.

Kakve veze obitelji imaju sa zajedničkim spomen obilježjem dragovoljcima HOS-a? Obitelji izražavaju pijetet i sjećanje na mjestima posljednjih počivališta svojih članova obitelji, ovo je zajedničko spomen obilježje na 11 dragovoljaca HOS-a koji su poginuli upravo na tom mjestu, i zato im je i podignuto zajedničko spomen obilježje. Dakle, Kuščeviću, jezik za zube, danas ste otplesali žikino kolo po mjestu na kojem su poginuli hrvatski dragovoljci po Pupovčevom nalogu, budi bar toliko kulturan pa DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA, skupa sa svojom četničkom subraćom iz vlade.

VL
Avatar x-y
x-y
14:12 07.09.2017.

eto vam ovcice vas adz....

VL
DU
Deleted user
14:32 07.09.2017.

Četnici :Hrvati 1 : 0

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:57 07.09.2017.

SRAMI SE. IZDAOSI SVE POGINULE BRANITELJE.

VL
RI
rimac444
19:40 07.09.2017.

Vrijeme je da se počnu uklanjati četnicki i komunistički spomenici koji veličaju ratne zločince na tlu RH.

VL
JU
juma
14:24 07.09.2017.

Ovo je pobjeda politike, nad kvazi politikom i unosenjem podjela. Plenkovic je uspjesno rijesio, jos jedan problem koji su mu podmetnuli politicki protivnici. Ma sto osobno o njemu mislilii, mora mu se priznati superiornost na hrvatskoj politickoj sceni. Covjek se, poput Sanadera, idealano snalazi u kriznim situacijama i za sada drzi pod kontrolom politicke protivnike i one u medijima koji mu ne zele dobro . Nadam se samo kako nece zavrsiti poput Ive Sanadera.

VL
Avatar 123456
123456
14:15 07.09.2017.

Zakaj nema mojeg komentara? Mi se vidi da sam rekel istinu!!!

VL
DU
Deleted user
14:29 07.09.2017.

Zašto daše živote i pod kojom oznakom poginuše da ih se sada srami.Nedao bog opet rata,pitam se tko bi prvi krenuo.Ja i moji više nikad jedna mi je lekcija i više nego dovoljna.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:11 07.09.2017.

E, sad mičite ćirilicu iz Vukovara, iz pijeteta smaknutim na Ovčari!

VL
DU
Deleted user
15:05 07.09.2017.

Kakva pobjeda obitelji da mi je neko od clanova obitelji na toj ploci sigurno bi trazio da se izbrise sa te ploce jer nisu se oni borili da bi neko mogo ucjenjivati sa njihovim zrtvama sram da bude vlade uzivaju u onome sto su im oni ostvarili a oni se ucjenjuju sa njihovim imenima fuj.

VL
SI
siskic
14:12 07.09.2017.

svaki pošteni i čestiti hrvat mora se stiditi tog ustaškog pozdrava za dom spremni.

VL
SI
siskic
14:11 07.09.2017.

u kakvoj mi žabokrečoni živimo. to je ustaški pozdrav...nakaradne i sramotne ndh-azije, i treba ga svugdije zabraniti.

VL
Avatar sidhara
sidhara
13:53 07.09.2017.

Nasi gradjani moraju znati da sve sto je u Hrvatskoj dozvoljeno ili zabranjeno nema veze sa civiliziranim svijetom zapadnih zemalja. Dakle na zapadu za exponiranje fasistickih simbola idete u zatvor i ta frazetina 'za dom spremni'' je isto zakonom zabranjena, kao i sve ostalo sto ima veze sa nacifasizmom i njihovim satelitima iz 2.svjetskog rata. S druge strane, sve sto ima veze sa komunizmom nije zabranjeno. Komuniste imate u svim drzavama u zapadnoj Europi, Francuskoj, Britaniji, Italiji, ovdje u Svicarskoj i ostalim zemljama. Prave pravcate komuniste, Marxiste, sjede u Parlamentu kao i sve ostale stranke od krajnje ljevice do krajnje desnice. Petokraka isto nigdje nije zabranjena, imate 1,5 miliardi Kineza komunista u svijetu, imate krajnju ljevicu u EU Parlamentu i po citavoj Europi. Dakle ovi ljudi uce sve naopako vasu djecu i morate znati kada dodjete u zemlje zapadne Europe da vam to ovdje nista ne vrijedi i mozete zavrsiti u zatvor ako vam dijete obuce majicu sa tim simbolima ZDS i slicnim. Toliko da znate, za vasu informaciju, obzirom da se gradjani masovno iseljavaju sa svojom djecom, vazno je znati kako se ponasati u civiliziranom svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.