Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Ovo je pljačka, daj novac!"

Kasino
Patrik Macek
25.12.2009.
u 12:41

Pljačkaš je uletio u automat klub oko 10.50 sati, izvukao nož i povikao: "Ovo je pljačka, daj novac!". Uzeo je oko pet tisuća kuna i lakše ozlijedio jednog zaposlenika.

SPLIT - Policija traga za nepoznatim razbojnikom koji je jučer opljačkao automat klub "Bingo" u Vukovarskoj ulici. Uzeo je oko pet tisuća kuna i lakše ozlijedio jednog zaposlenika.

Uletio je u automat klub oko 10.50 sati, izvukao nož i povikao: "Ovo je pljačka, daj novac!" Počeo je mahati nožem naokolo i pri tome je po prstu lijeve ruke zahvatio i porezao Peru M. (47) koji je zaključio kako mu nije potrebna pomoć liječnika. Tada je razbojnik uperio nož prema zaposlenici Gordani T. (38) iz Solina koja mu je dala vrećicu s novcem.

U Bingu je u trenutku pljačke bilo 15-ak gostiju, a razbojnika su opisali kao nižeg muškarca slabije građe. Kazali su da je bio maskiran kapom i da je bio odjeven u tamnu jaknu, donji dio trenerke dok je na nogama imao bijele tenisice.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karambita
12:55 25.12.2009.

Nista cudno, biti ce toga sve vise i vise. U zemlji u kojoj vlada korupcija, mito, lopovluk, gdje se radnicka prava zatiru gdje se moze i ne moze, gdje mladi ne vide buducnost ni perspektivu, gdje se otkazi djele sakom i kapom, pa sta drugo da se ocekuje nego porast kriminala

IB
Ivana Brkić Ćubela
13:00 25.12.2009.

Karambita Problem je upravo takav kako kazete a ja kazem cemu sve ove kockarnice na svakom cosku !!! Sve to treba zabraniti.......nada za brzu zaradu je otrov za nestabilne licnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije