Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA U LONDONU

Ovo je novi hrvatski turistički spot

Foto: Youtube Screenshot
1/8
07.11.2017.
u 19:18

Do kraja listopada Hrvatska je ugostila 785.200 Britanaca, što je čak 26 posto više nego prvih deset mjeseci 2016.

Na važnom trodnevnom skupu turističke industrije sa svih kontinenata World Travel market ovih dana sudjeluje i Hrvatska. Na londonskom sajmu turizma premijerno je prikazan i novi promotivni spot hrvatskog turizma.

U trominutnom filmu pojavljuju se Luka Modrić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dario Šarić, Marin Ćilić, glazbenici Maksim Mrvica i 2Cellos te glumica Zrinka Cvitešić.

Spot je koštao 700.000 kuna, nitko od aktera nije želio honorar. Pola milijuna kuna, koji je radi toga ostao Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice nepotrošen, ići će u humanitarne svrhe, za bolesnu djecu.

U HTZ-u su odlučili našim sportašima i umjetnicima prepustiti da svaki izabere kojoj će udruzi dati.

Prvi komentari hrvatskih turističkih radnika na spot bili su: Full of Life, sto je i slogan hrvatsko turizma. To je ujedno i odgovor na neke ranije spotove, koji su predstavljali prirodu i kulturu u Hrvatskoj, ali i ne i ljude.

Pogledajte novi hrvatski turistički spot:

 

Komentara 76

DU
Deleted user
20:06 08.11.2017.

Fali Miki Fontana kod neupotrebljivih javnih WC-a u drustvu svojih zemljackih muljatora braniteljskog statusa koji nas olaksali za koju milju i po kuna ... full of crime :-)

PR
prajdali100
19:17 07.11.2017.

Kad je vec u Londonu u promociju se mogao uključiti i Todoric inače veliki hrvatski domoljub i oličenje poštenja.

NI
Nikomah95
21:50 07.11.2017.

Predivno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije