Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković čestitao

'Ovo je najveći diplomatski uspjeh u kandidaturama za međunarodne institucije'

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.06.2019.
u 20:41

Čestitam potpredsjednici Vlade Mariji Pejčinović-Burić na izboru za glavnu tajnicu Vijeća Europe, poručio je premijer.

Premijer Andrej Plenković čestitao je Mariji Pejčinović-Burić na izboru za glavnu tajnicu Vijeća Europe. Uvjerljivo je slavila protiv belgijskog ministra Didiera Reyndersa.

Čestitam potpredsjednici Vlade Mariji Pejčinović-Burić na izboru za glavnu tajnicu Vijeća Europe i sjajnom rezultatu koji je postigla, što je naš najveći diplomatski uspjeh u kandidaturama za međunarodne institucije, ali i potvrda snažnog vanjskopolitičkog položaja Hrvatske danas - poručio je premijer Andrej Plenković.

Komentara 24

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
20:55 26.06.2019.

Čestitke komšijama i Vučiću. Napokon imaju sekretaricu.

TO
tolitol
21:47 26.06.2019.

Nisam baš neki ljubitelj ni HDZ-a (ni SDP-a), ali ovo lupetanje o Vučiću je degutantno. Vijeće Europe nema nikakve veze s EU-om, a članice su mu sve europske države s iznimkom (čini mi se) Bjelorusije. Radi se o ogromnom priznanju za Hrvatsku i veliki udarac onima u našem susjedstvu koji ovu zemlju uokolo etiketiraju kao neonacističku. Koliko čovjek mora biti ograničen da mu to nije jasno?

PR
Princeza
21:26 26.06.2019.

Plenki najjaci si premijer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije