Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
situacija dobra

Ovo je jedina srednja škola u Hrvatskoj koja nije prešla na online nastavu

Srednja škola Otočac
Srednja škola Otočac
15.12.2020.
u 10:06

Kad je riječ o osnovnim školama, učenici od petog do osmog razreda nastavu online već prate u Varaždinskoj županiji, a od kuće nastavu prate i njihovi vršnjaci u Istarskoj, Međimurskoj i Primorsko-goranskoj županiji.

Srednje škole u svim županijama i viši razredi osnovnih škola u četiri županije od ponedjeljka prate nastavu online. No, jedna srednja škola i dalje nastavlja s normalnom nastavom s obzirom da je njihova epidemiološka situacija dobra.

"U suradnji s lokalnim Stožerom civilne zaštite Srednja škola Otočac je na osnovu današnjeg izvješća o epidemiološkom stanju (COVID-19) u Srednjoj školi Otočac donijela odluku da od 14. prosinca 2020. godine nastavi raditi po modelu A tj. nastava uživo, a prateći razvoj situacije s pandemijom virusa COVID-19 u svakom trenutku može prijeći na model C ako se epidemiološka situacija pogorša", objavili su na svojim internetskim stranicama.

Video: Ministar Fuchs: Otvaranje škola teče za sada po planu

Podsjetimo, nastavu po C modelu u srednjim školama već imaju Međimurska, Varaždinska, Zagrebačka, Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i Požeško-slavonska, a od ponedjeljka su im se pridružile preostale županije i Grad Zagreb. Kad je riječ o osnovnim školama, učenici od petog do osmog razreda nastavu online već prate u Varaždinskoj županiji, a od kuće nastavu prate i njihovi vršnjaci u Istarskoj, Međimurskoj i Primorsko-goranskoj županiji.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs izjavio je u petak da u dijelu županija to nije nužno nego je još jedna potpora mjerama koje je donio Stožer da smanjimo eventualno gužvu u javnom prometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije