Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija u Münchenu
Povratak na članak

Žestoki okršaj Merkel i Pencea: 'Ovisnima o Putinu više nećemo jamčiti sigurnost’

– Bolje je zadržati jedini ugovor koji postoji s Iranom – kazala je Merkel i retorički pitala pomaže li stvarno nečemu povlačenje iz nuklearnog sporazuma

Komentari 13

ST
stefj
22:19 16.02.2019.

Njemačka si je uzela cijelo tržište EU-a i ne pušta Amerikance na njega, već stalno lupa kazne njihovim kompanijama. S druge strane, očekuje Američki vojni kišobran kao i do sada... I to je dovelo do toga da Njemačka prodaje hrpu vojne opreme jer ju ne može održavati, a na zadnjim zajedničkim vježbama vojnici su farbali drške metle u crno da im oklopnjaci izgledaju naoružani... Uz to, Nijemci usko surađuju s Rusima, što jako smeta Ameriku, a radi toga je i velika panika u Baltičkim zemljama i Poljskoj. S punim pravom, svaki puta kada se u povijesti gajilo Njemačko-Rusko prijateljstvo, oni su gadno stradali... Bit će svega i svačega u EU, naročito kada sada Englezi izađu...

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
22:26 16.02.2019.

Uf, što mu je odbrusila! Ima da se us...

VL
AU
aunick
03:25 17.02.2019.

Europljani idu uz Markel kao guske u magli. Njemacka ima posebne ugovore sa Putinom jer je to u njihovom interesu, nesto kao Ribentrof-Molotov kad je pregazena Poljska i Balticke zemlje. Povijest je pokazala da Rusi i Nijemci nisu u stanju da to svoje prijateljstvo dugo njeguju. Ovaj puta ce, kao nekad Hitler, vjerovatno to uraditi osnazena Rusija koja ce traziti suprimat i vise. Opet ce na kraju amricki vojnik morati da ratuje za malo mira za suplje europske glave.

VL
I1
ing-12345
02:29 17.02.2019.

SAD sa pravom pritišću Njemačku koju treba izbaciti iz NATO saveza i uvesti joj sankcije. Ne zaboravite da je Drugi svjetski rat počeo napadom saveznica Njemačke i Rusije na Poljsku.

VL
KR
Kruc
08:06 17.02.2019.

Stara baba

VL
Avatar superhik74
superhik74
02:49 18.02.2019.

Ha, ha, ha...Mercedes, Audi, BMW i VW su "opasnost za nacionalnu sigurnost"...ha, ha, ha...pa imperij kaosa je totalno prolupao, nivo ocaja je vec u domeni psihijatrije.

VL
NI
nisamguzonjinsin
08:37 17.02.2019.

Od stare Stasijevke se ništa drugo nije niti očekivalo ! Najveća pogreška "zapadnih" Nijemaca je činjenica da su dali istočnjacima vlast u ruke koji ih opet vuku u propast !

VL
Avatar Foton
Foton
05:17 17.02.2019.

Trump i Pence ne znaju nista o svijetu. Kladim se da ne znaje ggje tocno je ta Croatia i da li ima 3 ili 30 milona stanovnika. Merkel je kopljima iznad njih, ako EU propadne, Hrvatska ce biti u rukama suverenista, bez kontrole Europe. Ako mislite da je vec sada previse korupcije, rodja i uhljeba, zamislite kako ce to izgledati kad ih nitko ne ce kontrolirati.

VL
DU
Deleted user
09:26 17.02.2019.

Koliko rusko-trumpovskih trolova u komentarima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.