Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SRCE

'Ove godine htjeli smo napraviti nešto plemenitije': Poklonili čaroban izlet socijalno ugroženim obiteljima

Božićna priča obitelji Salaj ove godine sjaji s pet milijuna lampica
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
05.12.2019.
u 12:57

- Obično se svi susreću u ovo doba na domjenicima, raznoraznim tim bildinzima, ali mi smo ove godine htjeli to napraviti plemenitije. Jednostavno smo htjeli napraviti nešto lijepo, pozitivno - kaže organizatorica akcije Suzana Keser

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može - pjevala su dječica u legendarnom dječjem klasiku Vlak u snijegu, a danas poslijepodne bi moglo zapjevati i pedesetero djece i roditelja, korisnika pomoći humanitarne udruge Mali zmaj, kojima su udružene ruke putničke agencije Best Travel te poznate obitelji Salaj odlučile pokloniti besplatni izlet u čarobnu božićnu bajku Salajland.

- S obzirom da se bavimo turizmom mislili smo da je najprikladnije da im poklonimo nešto povezano s tim pa smo se odlučili za Salajland. Mi smo tehnički sve organizirali, a tko će ići smo prepustili uduzi Mali zmaj koja je naš prijedlog objeručke prihvatila. I tako se napunio pun bus - kaže nam Suzana Keser, voditeljica poslovanja agencije i incijatorica cijele ove ideje. 

Za udrugu Mali zmaj odlučila se, kaže, jer već duže vremena osobno prati njihov rad na Facebooku. Radi se o udruzi koja pomaže socijalno ugroženim obiteljima nabavljajući im svakodnevne nužne potrepštine.

- Znamo da se dobro brinu o svojim korisnicima pa smo zaključili da je najbolje preko njih doći do obitelji. Zahvalni smo jako i obitelji Salaj koja je napravila odličnu stvar - ističe Keser.

Naime, domaćini baš kao niti prijevoznik, vozač, agencija, vodiči - nisu naplatili ništa. Svi su uključeni u ovu lijepu božićnu akciju volonterski, ilitiga "sebi za dušu", kako sami kažu. Ovo im je prvi put da rade humanitarnu akciju tog tipa, ali već su im se po glavi počele vrzmati nove ideje.

- Obično se svi susreću u ovo doba na domjenicima, raznoraznim tim bildinzima, ali mi smo ove godine htjeli to napraviti plemenitije. Jednostavno smo htjeli napraviti nešto lijepo, pozitivno - zaključuje Keser.

VIDEO Božićna priča obitelji Salaj ove godine sjaji s pet milijuna lampica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije