Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Colomba Robert Bubalo

Ovdje su islamski teroristi na Uskrs 2019. izveli masakr, država od tada žestoko nadzire muslimansku zajednicu

01.04.2024.
u 08:38

Odmah su zabranjeni burka i nikab, 200 islamskih svećenika je protjerano sa Šri Lanke, uklonjeni su svi natpisi na arapskom i ukinuti maloljetnički brakovi po šerijatu. Otkrilo se i da se u udžbenicima za muslimane, koje je financirala vlada, traži smrtna kazna za one koji napuste islam. Inače, svi bombaši bili su građani Šri Lanke iz srednje ili više srednje klase, financijski prilično neovisni i obrazovani

Komentara 14

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:39 01.04.2024.

Nažalost mi ne želimo učiti ono što nije dozvoljeno učiti. Katolicima se smije sve reći i u svakome smislu rugati. Jer svako zna da od Katolika ne prijeti opasnost u bilo kojem smislu. Protiv Muslimana se ne smije reći ništa iako svako zna koliko je to potencionalno opasna vjera. Mnogi se ne usuđuju kritizirati muslimane jer znaju da se onda igraju svojim životom. Drugi idealiziraju i romantiziraju Islam kao što idealiziraju i romantiziraju socijalizam. Obje ideologije nose kriminal, agresivnost i smrt nedužnih duboko u sebi. Nasuprot onome što oni propagiraju u javnosti.Ali to se ne smije reći jer leva policija mišljenja je uvijek na mjestu da agresivno napadne onoga koji kaže očevidno.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:14 01.04.2024.

Dosta je ovo pročitati Inače, svi bombaši bili su građani Šri Lanke iz srednje ili više srednje klase, financijski prilično neovisni i obrazovani. Religija mira kako je ljevičari širom svijeta nazivaju siluje masakrira civile širom svijeta dok ne postanu većina. Kada su većina onda sve to radi država.

PL
plotto
09:24 01.04.2024.

Odjednom imamo poplavu članaka o islamskom radikalizmu i terorizmu. A da se netko ozbiljno pozabavi majkom svih tih terorističkih pokreta,našao bi da su im zapadne obavještajne službe bilee i otac i majka u tom djelovanju.Ovako svi putevi idu u krivom smjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije