Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Ovako se životinje obračunavaju s 'neprijateljem' u ogledalu

pas i ogledalo
Screenshot (YouTube)
05.10.2012.
u 11:11

Iako djeluju samouvjereno i spremno otjerati uljeza, životinje na kraju odustaju od svoje namjere, ne shvaćajući zašto ne mogu prići "neprijatelju"

Nije rijetkost ni za ljude da se svađaju sa svojim odrazom u ogledalu, posebno kada su loše volje. Ipak, životinje to rade češće, jer misle da se s druge strane nalazi još jedna mačka ili pas.

Iako djeluju samouvjereno i spremno otjerati uljeza, životinje na kraju odustaju od svoje namjere, ne shvaćajući zašto ne mogu prići "neprijatelju".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije