Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šerić o incidentu na platku :
Povratak na članak

'Ovakav udarac trebao bi se kvalificirati kao pokušaj ubojstva ili pokušaj nanošenja teških ozljeda'

Odvjetnik Branko Šerić je naglasio da kada u nekom sukobu imamo prekid tučnjave ili napada i osoba je na podu, to znači da je ta osoba savladana i u takvim slučajevima se udarac u glavu osobe koja je na podu ne može tretirati kao prekršaj remećenja  javnog reda i mira, nego je vrlo jasno da je riječ o pokušaju ubojstva ili pokušaju nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Komentari 3

Avatar Cohen
Cohen
07:59 04.02.2023.

Eto kvalifikacije nedjela od mjerodavne osobe, odvjetnika koji je u praksi imao sudsku presudu za pokušaj ubojstva ili pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Ako laže koza, ne laže rog. Pa da vidimo šreakciju vrlih podnositelja prekršajne prijave i nadređene koji ih brane kako su "sve učinili po pravilima struke". Nije li bilo opravdano da policija pretpostavi kako bi DO moglo nedjelo okvalificirati i drugačije, strože od prekršaja, pa za tu eventualnost ipak testirati mamlaze na drogu, a ne se vaditi na izgovor kako se "za ovu vrstu djela (prekršaj reda i mira) to ne čini? Koga oni farbaju?

VL
SI
sigmundfreud
07:11 04.02.2023.

Moramo izaći na ulice i tražiti smjenu ministra i šefa riječke policije. Ostalim policajcima koji su sudjelovali u izvidu otkaz.

VL
Avatar zidam spremno
zidam spremno
01:04 04.02.2023.

Masovni prosvjedi i smjena Bozinovica i nacelnika PU Primorsko Goranske..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.