Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično rješenje

Ovakav toalet sigurno još niste vidjeli: Štedi prostor, ali i vodu!

Islington Town House
Foto: Islington Town House
1/2
20.11.2017.
u 11:48

Toaleti u kafićima i klubovima često su vrlo skučeni, no ovi ugostitelji došli su do savršenog rješenja

Toaleti u kafićima i klubovima često su vrlo skučeni. Zbog nedostatka prostora ugostitelji često kupuju one minijaturne umivaonike iz kojih voda, ako je malo jače otvorite, prska na sve strane.

No, vlasnici jednog puba u Londonu dosjetili su se kako riješiti problem malog prostora u toaletu njihovog lokala.

Foto: Islington Town House

Na društvenim mrežama se, naime, pojavila fotografija toaleta iz puba Islington Town House koji je nedavno otvoren u Londonu, a koji ima dva malena toaleta na prvom katu. S obzirom na nedostatak prostora, umivaonik za pranje ruku postavili su na vodokotlić iznad WC školjke.

Osim što su tako uštedjeli na prostoru, na ovaj način štede i na vodi koja se nakon pranja ruku slijeva u kotlić i služi za ispiranje toaleta.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:13 20.11.2017.

Radi se o "transplantiranom" japanskom rješenju gdje je nepojmljivo da se toliko troši pitka voda na ispiranja školjke pa prvo "odradi" se s njome pranje ruku i tek onda ide u školjku. Uglavnom, tipičan dio japanskih WC-a...

Avatar Celzijus
Celzijus
17:03 20.11.2017.

Bome, članak dostojan ovog portala. Pardon, portal dostojan ovog u članku. A u njihovoj otadžbini još poljski čučavci.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
23:33 20.11.2017.

kod nas nema sanse da prodje haccap kad stigne teta inspektorica za udarit zig na dozvolu za minimalne uvjete...ona je bog a ne tamo neka inovativna rjesenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije