Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Sanader:

'Ovaj sporazum nisam htio prihvatiti. Nuđen mi je 3 mjeseca prije nego sam otišao'

Ivo Sanader
Marko Prpić/Pixsell
29.06.2017.
u 19:45

Bivši premijer Ivo Sanader u razgovoru za Novu TV komentirao je odluku Arbitražnog suda.

Bivši premijer Ivo Sanader u razgovoru za Novu TV komentirao je odluku Arbitražnog suda.

- Hrvatska se nalazi u opasnom trenutku. Ovo je nakon 1998. najozbiljnija situacija u kojoj se Hrvatska nalazila. Ako netko iz opozicije imaju nešto za reći neka to kažu Plenkoviću ili ministru vanjskih poslova, a neka mu ne slabe poziciju u svijetu - rekao je Sanader. 

- Ovaj sporazum ja nisam htio prihvatiti, a nuđen mi je tri mjeseca prije nego sam otišao - kazao je Sanader. 

- Borut Pahor mi je rekao: nećemo ti deblokirati pregovore, ako ovo ne prihvatiš - kazao je Sanader te dodao da on na to nije pristao i dao je ostavku. - Moja nasljednica je isto to prihvatila - rekao je Sanader.

- Očekujem da naša Vlada pošalje snimku s prijevodom u Ured Angele Merkel. Vjerujem da će to naš premijer riješiti - kazao je Sanader.  

Komentara 61

IL
ilijan
20:20 29.06.2017.

Naši mediji ne pišu ništa lijepo i pozitivno... Ako smo rekli ds nas to više ne interesira. Kog boga to sad forsirate.

Avatar AlPoS
AlPoS
20:28 29.06.2017.

Kako protumaciti nase drustvo? Caca sada ispada heroj. Jaca ispada izdajnik. Milanovic spasitelj teritorija, a rusili smo ga plinskim bocama. Marsal je oteo talijanima Istru i vratio nam Istru, ali mi i ploce s njegovim imenom micemo. Plenky nas muljaa za Agrokor i arbitrazu, ali svejedno vlada drzavom. Hasan ucjenjuje radi vlasti Bandita, koji pristaje na sve izmjene radi proracuna grada i holdinga teskog 14mlrd. Uglavnom naroda nema jer tko smirgla narod dok nas politicari vode zedne preko vode s parolama gdje si bio 41 ili 91. E moj naivni dobri narode pa do kada?

Avatar Matija22
Matija22
20:17 29.06.2017.

hahahahhahaa kako je rekao kad je dao ostavku "doviđenja i hvala na suradnji" i sa lovom pobjegao u austriju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije