Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženo

Ovaj otac popularniji je od svoje kćeri na društvenim mrežama, evo zbog čega

Chris Burr Martin
Foto: Instagram
1/10
15.11.2017.
u 12:22

Chris Burr Martin na Instagramu ima 154 tisuće pratitelja koji obožavaju njegove komične fotografije na kojima oponaša svoju kćer

Djevojka po imenu Cassie Martin nikada nije ni sanjala da će njezin otac postati popularniji od nje i to zahvaljujući njezinim fotografijama.

Ova djevojka iz Washingtona na Instagramu ima 75 tisuća pratitelja, no njezin otac Chris Burr Martin ima ih dvostruko više. Pitate se kako?

Otac se, naime, proslavio nakon što je počeo oponašati svoju kćer i objavljivati fotografije u pozama kao i ona.

Fotografija zgodne djevojke iz toaleta s napućenim usnama možda je atraktivna, ali fotografija njezinog tate u istoj pozi mnogo je zabavnija.

Burr Martin na Instagramu danas ima 154 tisuće pratitelja, a selfie je počeo objavljivati kada ih je imao samo 49.

– Da sam znao da će ovoliko ljudi gledati moje fotografije, potrudio bi se tetovaže nacrtati malo bolje – našalio se ovaj otac koji se naziva i selfie-tata.

Chris Burr Martin
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije