Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša misica

Zavodljivi ples ljepotice iz "Despacita" oduševio je njene obožavatelje

Foto: Instagram
1/8
09.11.2017.
u 08:44

Zuleyka Riviera postala je prava zvijezda nakon što se pojavila u spotu Luisa Fonsija i samo na Instagramu ima milijun pratitelja

Najveći hit ove godine je definitivno "Despacito" Luisa Fonsija, a zahvaljujući spotu za pjesmu veliki hit na internetu je postala i manekenka Zuleyka Riviera.

Otkako se lijepa Zuleyka pojavila u spotu popularnost joj je porasla i na Instagramu ima milijun pratitelja koji s komplimentima i 
pohvalama dočekuju svaku njenu objavu na ovoj društvenoj mreži.

 

 

Así me disfruto tu calentura 😜 #stopthehate ✋🏽

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on

 

 

 

 

 

 

 

☀️Único ☀️ #ciao . . . 📸: @daviscarrasquillo . . . 👙:El @mauigirlswimwear

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on

 

Upravo to se dogodilo kada je lijepa Riviera, inače bivša Miss Universe, objavila video u kojem u oskudnom kupaćem kostimu zavodljivo pleše i s ponosom pokazuje svoje atribute. 

1/15

VIDEO: Botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 7

KU
Kurjakovic
17:18 09.11.2017.

Desprcito

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:28 09.11.2017.

Samo mi jedna stvar nije jasna, jel te zene ne smeta ta uska „špaga“ koja im se provlači medju guzovima (i za one „pametnjakoviće“ koji će reči „ pitaj zenu“ - ne, ona ne nosi takve modele 😁)?!

Avatar kaznitelj
kaznitelj
13:35 09.11.2017.

Ova je svaku sekundu svog života uložila u izgled,a radila nije nikad ni minute..Osim za poderati i nije neka sreća,ne znam zašto uopće pišete o takvim ispraznim kokošima ? Ah da...radi klikova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije