Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Milošević:

'Ova Vlada je kao kakav raštimani orkestar'

Ivan Domagoj Milošević
Jurica Galoić/PIXSELL
22.10.2013.
u 13:41

- Smiješno je da jedan ministar o tome što mu radi kolega iz Vlade doznaje iz medija. Sve to izgleda zbrda - zdola - rekao je Milošević.

- Ova Vlada je potpuno nesposobna i nema odgovora na aktualne probleme, no to ne žele priznati. Umjesto da podržavaju privatni sektor i nove investicije, oni ih vrijeđaju i s njima se svađaju. Plaće se urušavaju i gotovo da nema obitelji o kojoj netko nije nezaposlen pa smo došli do brojke od 339 tisuća nezaposlenih. Od građana nisu dobili mandat da to rade. U predizbornoj kampanju obećavali su rasterećenje gospodarstva, velike investicije, nova radna mjesta, bolji standard građana, a umjesto toga jedino što su napravili je da iz dana u dan dižu poreze i rasprodaju državnu imovinu budzašto – naglasio je danas u Krapini na konferenciji za novinare HDZ-ov ekonomski strateg Ivan Domagoj Milošević.

Dodao je kako je Vlada u rasulu u kojoj čak ni dva ministra iz iste stranke ne znaju što mu radi onaj drugi. - Smiješno je da jedan ministar o tome što mu radi kolega iz Vlade doznaje iz medija. Sve to izgleda zbrda - zdola kao kakav raštimani orkestar. Umjesto da spašavaju proizvodnju, primjerice Dioki i Gredelj, oni pogoduju bankama i krupnom kapitalu. Nisu napravili niti jednu reformu, a rezultat onoga što oni nazivaju reformom samo su skuplje i lošije usluge – istakao je Milošević te dodao kako mu posebno smeta što u posljednje vrijeme u elektronskim medijima nema sučeljavanja vlasti i oporbe, a to zamjera i medijima i stranci na vlasti koja javna sučeljavanja ne želi.

>>Đakić traži ostavku Vlade: Ova politika vodi državu u propast!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije