Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED IZ DRUGOG KUTA

Ova 'neman' iz Trogira prestrašila je mnoge kupače, no nije sve onako kako se čini

Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
22.07.2019.
u 09:35

"Strašan" pauk snimljen je na bovi kod Trogira, a dobio je i ime pakyprcito

Kupači na moru još se nisu oporavili od "strašnog" morskog psa koji je danima plivao na južnom Jadranu. 

Popularni Moky bio je vijest dana, a čini se i da je volio pažnju kada je tako spremno pozirao pred znatiželjnim turistima.

Nije prošlo dugo i pojavila se nova "neman". No, za razliku od morskog psa, mnogi nisu očekivali da će na moru pronaći ovu vrstu. 

"Strašan" pauk snimljen je na bovi kod Trogira, a dobio je i ime Pakyprcito. No, u životu mnogo toga treba sagledati iz drugog kuta, pa tako i ovu fotografiju. Koliko je strašan zapravo ovaj pauk, pokazala je fotografija u komentarima.

Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dumen
Dumen
14:30 22.07.2019.

pauci, račići. plankton i kukci će rasti do veličine slonova jer je more puno ljudskog izmeta i plastike

LE
lemy
10:51 22.07.2019.

Tako maleni pauk ne zaslužuje toliku pažnju. Neki ga uvećavaju do 15-20 cm i onda udri na sva usta "veeeeliiiki pauk" i udri na antipropagandu našega turizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije