Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje mu je guma?

Ova je fotografija navodno snimljena u Hrvatskoj: 'Umoran od noći, slomljen od života'

Uživo s hrvatskih prometnica/Facebook
05.07.2023.
u 11:01

Muškarac spava uz cestu na ručnicima, kraj njega boca i poluprazna čaša, a na automobilu nedostaje guma. Ovo je navodno scena s jedne hrvatske prometnice

Urnebesna fotografija objavljena je na Facebook stranici Uživo s hrvatskih prometnica. Na fotografiji se vidi Mercedes parkiran uz cestu bez zadnje lijeve gume. 

No, ono što privčali pažnju je muškarac koji spava uz automobil. On leži na cesti na ručnicima, pokriven također ručnikom, a kraj njega se nalazi boca i poluprazna čaša. 

Nakon što je fotografija objavljena, izazvala je lavinu komentara. 

'Nek ti kušin bude stina', 'Sanja da ima rezervnu gumu', 'Taj će stotu dočekati kao i Manolić..., bravo kralju', 'Ljetovanje uz hrvatske cijene', 'Bolje zaspat ovako... Nego u bolnici!', 'Umoran od noći, slomljen od života', samo su neki od komentara. 

VIDEO Natpis u Tučepima ostavio u nevjerici turiste iz Mostara: 'Tko nema para, bez njega se može'

 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Nemanadimak
15:21 10.07.2023.

Madjar!

ZA
za87nik
08:53 06.07.2023.

Ovo je toliko loše slikano i namišteno pa samo jedno je istina da je ovaj pijanac htio daiznudi samilost od poštenog svita Njemu samo triba uzeti auto i njega u pritvor sve dok ne plati sve kazne što se vide na ovoj slici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije