Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN PILETIĆ
Povratak na članak

Otvoren postupak protiv gradonačelnika Novske: 'Zaboravio sam prijaviti 500 kuna'

Gradonačelnik je Povjerenstvu istaknuo da je isplatu od 500 kuna „zaboravio prijaviti“ jer osim tog iznosa nije inače primao nikakve druge primitke od autorskih naknada ili srodnih prava.

Komentari 2

RO
ronyday
13:04 23.02.2020.

Kada ćemo čuti nešto o komunjarskim kriminalcima sa enormnim bogatstvom vezanim uz kriminal, pljačku, mafiju, otimanje tuđe imovine i stradanjima onih čiju imovinu su drugovi otimali. Zar je UDBA još toliko jaka da se nitko ne usudi kopati po tim kriminalcima i zločincima '

VL
DU
Deleted user
00:03 23.02.2020.

Jesmo li mi ludi ili ove lopine stvarno nemaju nikakvog srama ma to treba najuriti iz politike za sva vremena hej narode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.