Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATILE GA KONTROVERZE ZBOG VISINE

Novi hotel s 5 zvjezdica niknuo na mjestu jednokatnice: Promijenio je crikveničku vizuru

Foto: Aminess
1/5
20.05.2024.
u 14:22

Gradnju boutique hotela sa 40 soba i wellnessom na najvišoj etaži pratile su kontroverze zbog visine koja vidno odskače od crikveničkih vizura

Popularna Crikvenica bogatija je za boutique hotel najviše kategorije. U srcu mjesta otvoren je Aminess Younique Narrivi Hotel s pet zvjezdica,  40 komfornih soba i wellness centrom na najvišoj etaži hotela. U hotelskom restoranu Half8 domaćini obećaju autentično gastronomsko iskustvo, kombinaciju lokalnih okusa i internacionalnih kulinarskih trendova.

- Kod boutique hotela poput ovog još je važnije dobro poznavanje želja i potreba gostiju nego što je to slučaj u standardnom hotelskom smještaju. Zbog toga smo pažljivo kombinirali različite segmente ponude s vrhunskim dizajnom, naprednim tehnologijama i potpuno personaliziranim pristupom, kako bi gostima ostali u trajno pozitivnom sjećanju - ističe Domagoj Trivić, direktor novootvorenog Aminess Younique Narrivi Hotela.

VEZANI ČLANCI

Novi crikvenički hotel jedan od 16 u portfelju kompanije Aminess Hotels&Resorts, čiji je dio postao u ožujku ove kad je Aminess Hospitality Groupa preuzela njegovo operativno poslovanje. Dizajn interijera hotela i hotelskih soba potpisuje  projektantska kuća ARHIV arhiva i urbanizam d.o.o. Dodatno su za doživljaj interijera bili zaduženi i Patricija Purgar i Janko Ivčić, akademski slikari iz Zagreba čije su slike na  hotelskim zidovima. Younique brend, inače, predstavlja jedinstvenu kategoriju Aminess hotela koja obećava impresivnu arhitekturu, jedinstven položaj i vrhunsku uslugu.

Novi crikvenički hotel niknuo je na mjestu jednokatnice, koja je u prizemlju imala dućan Konzuma, a na katu riblji restoran s velikom natkrivenom terasom cijelom dužinom. Gradnju hotela s šest katova na središnjem crikveničkom trgu pratile su kontroverze. Mnogima je zasmetala visina objekta, koja mijenja crikveničku vizuru, neki su budući hotel proglasili ekscesom u prostoru, a navodno je i riječki Konzervatorski odjel u Rijeci za taj projekt izdao negativno mišljenje. Međutim, nakon žalbe, tu je odluku viša instanca, Uprava za zaštitu kulturne baštine Ministarstva kulture u Zagrebu, pobila i projekt hotela kakav je danas dobio je na koncu zeleno svjetlo.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toša9
21:00 20.05.2024.

Top destinacija..ljubazno osoblje..pogled..ambijent..svakako vrijedi doc i uzivat u blagodatima koje pruzaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije