Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije krađe

Otuđili nakit, maslinovo ulje i motorne pile vrijedne 25.000 kn

policija,policijski auto
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
29.05.2013.
u 15:38

Dvojica su provalili u kuću oštećenog na području Opuzena i otuđili 150 l maslinovog ulja, dvije motorne pile, zračnu pušku, dva vanbrodska motora i dr. Materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Gruda dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom te utvrdili osnove sumnje da je počinio kazneno djelo krađe na štetu 57-godišnjakinje. Njega se sumnjiči da je u vremenu od 18.ožujka do 18.svibnja, iz kuće oštećene u Župi dubrovačkoj, otuđio više komada nakita vrijednosti oko 10. 000 kuna, javlja dubrovačko-neretvanska policija.  Osumnjičeni je jučer, 28. svibnja, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Policijski službenici Policijske postaje Metković utvrdili su pak osnove sumnje da su 36-godišnjak i 31-godišnjak počinili kazneno djelo teške krađe na štetu 74-godišnjaka. Naime, njih se sumnjiči da su u vremenu od 20. travnja do 8.svibnja, provalili u kuću oštećenog na području Opuzena i otuđili 150 l maslinovog ulja, dvije motorne pile, zračnu pušku, dva vanbrodska motora i dr. Materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna. Protiv osumnjičenih slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

>>Pijani nasilnik istukao trgovca jer je tražio da plati slatkiše

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije