Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otpravljena pisana presuda Mamićima, rok za žalbu 15 dana od primitka

Bunt je to s više od 250 stranica, a njezino ispisivanje posljednji je posao koji je sudac Darko Krušlin, predsjednik sudskog vijeća u slučaju Mamić, odradio prije prelaska na novo radno mjesto
07. studenoga 2018. u 15:27 4 komentara 784 prikaza
Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ravno pet mjeseci nakon što su proglašeni krivima, s osječkog je suda otpremljena i pismena presuda Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću te Milanu Pernaru. Kada ju okrivljenici prime u ruke, njihove će se obrane, sasvim je sigurno, prihvatiti pisanja žalbi.

Zdravko Mamić SPORT NEDJELJOM Zdravko Mamić poručio: Ne moram se vratiti u Hrvatsku

- Nezadovoljne stranke imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od dana primitka pisane presude, a o žalbi odlučuje Vrhovni sud – pojašnjava sudac Miroslav Rožac, glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku.

Zdravko Mamić DOKAZ Evo kako je Zdravko Mamić pokazao da i iz Međugorja šefuje Dinamom!

Bunt je to s više od 250 stranica, a njezino ispisivanje posljednji je posao koji je sudac Darko Krušlin, predsjednik sudskog vijeća u slučaju Mamić, odradio prije prelaska na novo radno mjesto. Postao je, naime, drugostupanjski sudac na istome sudu, od 2. studenoga.

Zdravko Mamić STIGAO i BRAT ZORAN Zdravko Mamić ne miruje, evo s kim je bio na sastanku u Grudama

Zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama, Zdravko Mamić osuđen je nepravomoćno na 6 i pol godina zatvora, brat mu Zoran na 4 godine i 11 mjeseci, Milan Pernar na 4 godine i 2 mjeseca, a Damir Vrbanović na 3 godine iza rešetaka. Presuda je izrečena 6. lipnja, a Zdravko Mamić toga je dana "preselio" u BiH.

Pogledajte video Zdravka Mamića

[video: 25250 / ]
Oftalmologija
PROMO
Dosta vam je da vam pada mrak na oči? Doznajte koje sve probleme s vidom možete riješiti u Zagrebu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar vlamaar
  vlamaar:

  Kad je to Dinamo imao novce? Nek mi odgovori ona smiješna udruga koja u nazivu kaže da je Dinamo njihov. Kad su ti džabalebaroši imali novce? Nestrpljiv sam! Čekam odgovor? A o pravosuđu ne želim ni slova!

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Čekaj, jel ovo na slici onaj čovjek što je volio pjevati " Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole". Što je bilo s njim? Pa nije valjda uzeo neke novce?

 • lizac:

  vidi seljaka kak se je skockal tak da niko ne kuzi da nije izbosne !!!