Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvlačenje novca iz Dinama

Otpravljena pisana presuda Mamićima, rok za žalbu 15 dana od primitka

Zdravko Mamić
Davor Javorovic/PIXSELL
07.11.2018.
u 15:27

Bunt je to s više od 250 stranica, a njezino ispisivanje posljednji je posao koji je sudac Darko Krušlin, predsjednik sudskog vijeća u slučaju Mamić, odradio prije prelaska na novo radno mjesto

Ravno pet mjeseci nakon što su proglašeni krivima, s osječkog je suda otpremljena i pismena presuda Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću te Milanu Pernaru. Kada ju okrivljenici prime u ruke, njihove će se obrane, sasvim je sigurno, prihvatiti pisanja žalbi.

- Nezadovoljne stranke imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od dana primitka pisane presude, a o žalbi odlučuje Vrhovni sud – pojašnjava sudac Miroslav Rožac, glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku.

Bunt je to s više od 250 stranica, a njezino ispisivanje posljednji je posao koji je sudac Darko Krušlin, predsjednik sudskog vijeća u slučaju Mamić, odradio prije prelaska na novo radno mjesto. Postao je, naime, drugostupanjski sudac na istome sudu, od 2. studenoga.

Zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama, Zdravko Mamić osuđen je nepravomoćno na 6 i pol godina zatvora, brat mu Zoran na 4 godine i 11 mjeseci, Milan Pernar na 4 godine i 2 mjeseca, a Damir Vrbanović na 3 godine iza rešetaka. Presuda je izrečena 6. lipnja, a Zdravko Mamić toga je dana "preselio" u BiH.

Pogledajte video Zdravka Mamića

Komentara 4

DU
Deleted user
17:11 07.11.2018.

Kad je to Dinamo imao novce? Nek mi odgovori ona smiješna udruga koja u nazivu kaže da je Dinamo njihov. Kad su ti džabalebaroši imali novce? Nestrpljiv sam! Čekam odgovor? A o pravosuđu ne želim ni slova!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:02 07.11.2018.

Čekaj, jel ovo na slici onaj čovjek što je volio pjevati " Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole". Što je bilo s njim? Pa nije valjda uzeo neke novce?

LI
lizac
04:32 08.11.2018.

vidi seljaka kak se je skockal tak da niko ne kuzi da nije izbosne !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije