Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAZ

Evo kako je Zdravko Mamić pokazao da i iz Međugorja šefuje Dinamom!

Zdravko Mamić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
31.08.2018.
u 20:32

Vasilja kao pojačanje nije tražio Nenad Bjelica, jer ionako ima i višak top igrača, nego je transfer iz Međugorja odradio Zdravko Mamić.

U moru pojačanja koje je dovodio posljednjih godina, u Dinamo je prije nekoliko dana stiglo možda i najnekvalitetnije dosad! Jer, svaka čast dotičnom 23-godišnjem Mariju Vasilju, no taj ni po čemu nije zaslužio transfer u Dinamo.

Dečko je u posljednjih pet sezona promijenio pet klubova, igrao za GOŠK Gabelu, pa za slovenski drugoligaš Radomlje, Rovinj te poljsku Legionoviju. Nijednom nije odigrao prvoligašku utakmicu, a s posljednjim klubom, Legionovijom, ljetos je uspio ispasti iz treće u četvrtu poljsku ligu! Ali, i takav je zaslužio transfer u Dinamo!

Zdravko Mamić
1/16

Odmah na posudbu u Sesvete

Naravno, iza svega postoji neki razlog, pa tako i iza ovog čudnog maksimirskog transfera. A razlog je u Međugorju. Prste, naravno, nije umiješala Gospa, nego osumnjičenik u egzilu, bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić.

Možda je čudno da prvak Hrvatske u svoje redove dovodi dvadesettrogodišnjaka koji nikada nije odigrao prvoligašku utakmicu i koji bi teško izborio i mjesto u talentiranoj momčadi Dinamovih kadeta, ali kada se zna da je njegov otac Jure Vasilj, vlasnik Vile Regine u Međugorju (mjesto gdje se trenutačno skriva Mamić), onda sve postaje jasnije.

I zato smo sigurni da Vasilja kao pojačanje nije tražio Nenad Bjelica, jer ionako ima i višak top igrača, nego je transfer iz Međugorja odradio Zdravko Mamić.

Uglavnom, Dinamova uprava i igrač 24. kolovoza potpisali su profesionalni ugovor na dvije godine, a isti je dan Mario proslijeđen u NK Sesvete, prijateljski klub koji vodi Pero Karatović, čovjek koji se spominje kao budući predsjednik ZNS-a (kada Damir Vrbanović da ostavku). Uglavnom, još jedan od Mamićevih ljudi od povjerenja.

A baš je Mamić ovim transferom pokazao da njegov utjecaj u Maksimiru uopće ne slabi iako je 500-tinjak kilometara udaljen od maksimirskih ureda.

>> Pogledajte kako je Marko Livaja udario protivnika

Komentara 71

ZA
zanaše1
20:53 31.08.2018.

A kaj vas sve muči?Novinare ne zanima da su modri u EL,da su superiorni u HNL-u,nega nas opet truju sa nebitnim stvarima.Zato ostavite Dinamo na miru i proučavajte klubove iz regiona

IL
ilijan1a
20:58 31.08.2018.

Maminjo je iz Međugorja vodio reprezentaciu do srebra i na tom mu čestitam, Maminjo će odvesti Dinamo na prezimljavanje u Uefa ligi, Maminjo će napraviti još dosta toga dobroga u Hrvatskom i internacionalnom nogometu. Maminjo uz tebe su pošteni građani obiju država.

Avatar Django
Django
21:07 31.08.2018.

Počinje opet traženje razloga zašto će Dinamo i ove sezone biti prvak. Već su se ponadali neki, ali Hajduk je uprskao već i prije početka a Rijeka i Osijek su zreli tek za borbu oko drugog mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije