Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digitalno 'čišćenje'

Otpor 24-satnom digitalnom radnom danu sve je žešći

Dražen Ladić
Foto: Igor Kralj | 24sata
1/2
29.05.2013.
u 08:55

Posljedica tehničke dostupnosti 24 sata na dan su premoreni uposlenici koji su, zbog toga jer sve dulje šefu stoje na raspolaganju, pod vječitim stresom.

Digitalno doba sa sobom nesumnjivo donosi mnoge prednosti: poslovi se obavljaju brže, radni procesi u olakšani što naravno pozitivno utječe i na poslovne rezultate. No posljedica tehničke dostupnosti 24 sata na dan su premoreni uposlenici koji su, zbog toga jer sve dulje šefu stoje na raspolaganju, pod vječitim stresom. 

Osim toga, smartphone, laptop, tablet izgledaju optički doduše jako privlačno, no ukoliko ih se stalno koristi, njihove (pre)sitne tastature i slabo osvjetljenje mogu postati uzrocima zdravstvenih problema. Stoga i ne čudi da je otpor 24-satnom digitalnom radnom danu sve žešći.

>>Wolff i Trillhaas oduševili predavanjem o digitalnom formatu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije