Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državna imovina
Povratak na članak

Potpisan ugovor: Evo tko će upravljati otokom koji je koristila obitelj Todorić

Po podacima iz sudskog registra, tvrtka Zelena nekretnina d.o.o. osnovana je početkom lipnja (7. lipnja), temeljni joj je kapital 6,48 milijuna kuna, a jedini osnivač mađarski fond Balansz Zartkoru Nyiltvegu Intezmenyi Ingatlan Alap

Komentari 10

DU
Deleted user
16:32 26.07.2018.

Nema vise one " *** što Madžarska nema more"? Sad imaju i morevi otok u moru

VL
Avatar reference
reference
16:31 26.07.2018.

ahahaaaaa, zar ste dotle dosli i toliko nisko pali da vam "kupuju" otoke, a sjecam se kad sam nekad u Jugoslaviji mogo naguzit pola madjarske za paket marlbora.

VL
NO
nogogaz
17:28 26.07.2018.

Imam financije da kupim taj otok. Ali meni ne triba ni da mi ga nude. A da bi ga kupio, od njega bi napravia dom za odmaranje mojih poljskih radnika. Mislim da su skoro svi vec bili u lipoj nasoj i svidja jim se. Vise san puta razmisljao da kupim ili izgradim nesto tako za njih. Nudili mi jedan grad u francuskoj u blizini bordeauxa za 4-5 mio eura ali radje ulozim taj novac pa i vise u moju domovinu. Nece za uvik pitrajat ovo ludilo HDZa, SDPa i drugih koji lazu i varaju narod i domovinu.

VL
JB
Jackson_bx
17:28 26.07.2018.

Vjerovatno dosao novi lopov koji ce zamjeniti prijasnjeg lopova i nastaviti sa berbom miliona, neplacanja poreza drzavi i tretiranje radne snage kao osobne robove. Nevjerovatno sta se dogadja... I nitko nista.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:02 26.07.2018.

otok nije prodan, nego dat u koncesiju.

VL
DI
Diesel
16:23 26.07.2018.

Vidjeti cemo koliko ce milijuna stvarno doci. Sve te brze transakcije sa samo jednom ponudom, obicno budu pusiona.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
17:07 26.07.2018.

Rvatine imaju DEBELO iskustvo s magjarima glede navrat- nanos davanja u zakup nekretnina na Jadranu. Samo se bojim da opet ne krene po "dobru" sa magjarima kao onaj zakup u okolici Šibenika otprije dvadesetak god.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:16 26.07.2018.

Kad je otok drzao vas najomiljeniji kriminalac Todoric i nije placao nista onda nisam vidio vase komentare, gubo ljevicarska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.