Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomirani pravnik

Otkriveno tko je divljak koji je onesviještenom mladiću polomio ruke

Foto: Screenshot
15.09.2020.
u 11:55

Tereti ga se da je 24. kolovoza u Novom Sadu zvjerski pretukao 28-godišnjeg M. M. i namjerno mu polomio ruke dok je bio u nesvijesti

Pokrenuta je istraga protiv Ivana Kontića kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva mladića u Novom Sadu, a u nedjelju su uhićena i njegova dva pomagača. S obzirom na to da se sumnja da je Kontić pobjegao u Crnu Goru, jučer je za njim raspisana i međunarodna tjeralica.

Prema navodima Kurira, bjegunac za kojeg se sumnja da je u kladionici pretukao mladića, diplomirao je na Pravnom fakultetu i od siječnja radi kao pripravnik u odvjetničkom uredu.

– Zlostavljanje mladića navodno se dogodilo u kladionici u Novom Sadu, a osumnjičeni Kontić direktor je tvrtke koja je osnovala lanac kladionica. Također, svojedobno je bio član crnogorske reprezentacije u džudu – kazao je izvor za Kurir.

Još nije poznat razlog brutalnog premlaćivanja.

– Prema neslužbenim informacijama, M. M. i Kontić poznaju se i prije su bili prijatelji. Oboje su obavljali sigurnosne poslove u kladionici, a Kontić je direktor tvrtke koja je osnovala kladionice – dodaje izvor.

Istragom se otkrilo i da je imao pomagače.

– O. L. i L. V. bit će izvedeni pred tužitelja na ispitivanje. Jednog se tereti za sudjelovanje u tučnjavi, a drugog za pomaganje počinitelju nakon počinjenog kaznenog djela – kazali su iz tužiteljstva.

Podsjetimo, tereti ga se da je 24. kolovoza u Novom Sadu zvjerski pretukao 28-godišnjeg M. M. i namjerno mu polomio ruke dok je bio u nesvijesti. Cijeli napad zabilježile su i nadzorne kamere, a uznemirujuće snimke proširile su se društvenim mrežama i u srbijanskim medijima. 

Komentara 9

IV
ivanjoksimovic
13:19 15.09.2020.

Das im besplatno skolovanje iako su strani drzavljani, a oni ili diluju drogu, ili se medjusobno ubijaju na ulicama ili prebijaju nase gradjane. Sramota od drzave. Treba im uvesti sva prava i obaveze koje imaju i svi drugi stranci, pa nek ili plate skolarine ili nek ostanu u svojoj drzavi, a kriminalcima trajno zabraniti ulaz

LE
lenger
18:03 15.09.2020.

I moj izbrisan. Cenzura slobode govora, alive and well in Croatia!!!

NO
NoviCovjek
17:08 15.09.2020.

Opa, drugi put ste mi izbrisali komentar. Bravo za vas.. profesionalci... Pa daj bar imaj obraz pa mi daj žuti karton i priznaj da si neuk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije