Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO EKSPLOZIJOM

Otkriveni detalji iz Sinja: Jutros razbijao vrata mještanki, a policija nije intervenirala

Predao se muškarac koji je prijetio da će izazvati eksploziju
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/10
23.10.2019.
u 17:57

Nakon toga joj je policija rekla da će upozoriti 72-godišnjaka, ali da, navodno, ne treba pisati prijavu, ni obaviti očevid.

Pregovarač je uspio muškarca, koji je jutros prijetio eksplozijom, nagovoriti da se preda, a kriznoj epizodi u Sinju prethodio je, navodno, jutrošnji poziv policiji od sumještanke da joj sporni 72-godišnjak razbija ulazna vrata.

Oko pet sati ujutro je jedna od stanovnica, N.J.B, zvala policiju da joj S.J.B razbija ulazna vrata. Kako piše Slobodna Dalmacija, policija je procijenila da će se situacija smiriti te nije izašla na teren, a mještanku su pozvali u postaju na davanje iskaza. Nakon toga su joj rekli da će upozoriti 72-godišnjaka, ali da, navodno, ne treba pisati prijavu, ni obaviti očevid.

Predao se muškarac koji je prijetio da će izazvati eksploziju
1/7

Par sati nakon toga se zatvorio u kuću u Ulici braće Radić i zaprijetio da će kuću "dignuti"u zrak. Učenike tamošnje osnovne škole pustili su kućama, a škola je do daljnjeg bila zatvorena. Oko 16 sati je pregovarač uspio nagovoriti ga da se preda te ga je policija odvela u postaju. Policijskim očevidom će policija utvrditi pravu pozadinu priče, a neslužbeno se doznaje kako su njegovi problemi imovinsko-pravne naravi. 

Komentara 10

ST
Starotopoljanin
18:48 23.10.2019.

Te polcajce treba odmah izbaciti iz sluzbe, pa nece ljudi zvati. Policiju ako im nisu potrebni. Oni ima da rade svoj posao i da se odazovu na svaki tel. Poziv.

VP
VP1955
18:32 23.10.2019.

Za ne povjerovat da policija nije intervenirala, oni su očito dalekovidni i procjenili da netreba izići na poziv građanke.Pa grozno!!kome oni služe i čemu oni služe? Nakon toga, dolaze pameti!! i procjenjuju da trebaju reagirati kad se pokazalo da su učenici škole u opasnosti od tog istog muškarca i pustaju ih doma....Pa o čemu se tu radi??? Bez obzira što je pozadina ovog događaja(imovinski pravni problemi) u krajnjem slučaju nije niti važno, važan je sam čin uništavanja nečije imovine zbog čega su i pozvani i NISU intervenirali.Užasno i sramotno!.

DU
Duslikr
18:13 23.10.2019.

Odličan primjer propusta policije. Pa jel nema tih "novaca" da policija izađe na teren i izvidi situaciju, obavi razgovor. Ostavljaju ljudima da rješavaju "svoje" probleme. A što ce nam takva policija? Bode u oči, da sustav ne služi narodu, nego obratno. Institucije su tu zbog i za nas sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije