Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otkrivena veza korejskih turista koji su pronađeni mrtvi u NP Krka

Turisti su u subotu popodne pronađeni na dubini od tri metra na području Skradinskog buka, a sada je utvrđeno kako je riječ o ocu i kćeri
12. kolovoza 2019. u 11:28 11 komentara 109308 prikaza
Skradinski Buk
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Dvoje korejskih turista, čija su beživotna tijela pronađena na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, jesu otac i kći. Prema informacijama korejskog Ministarstva vanjskih poslova, otac je u pedesetima, a djevojka u dvadesetim godinama.

Skradinski Buk Tragedija u NP Krka Na Skradinskom buku utopio se mladi par iz Azije: Pronađeni su s rukom u ruci

Korejsko pak veleposlanstvo u Zagrebu kaže da je potvrđen identitet žrtava i da su njihove obitelji obaviještene o tragediji. Tijela će biti zadržana u Hrvatskoj dok se ne obavi obdukcija.

Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka u subotu su smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe, izvijestili su iz NP Krka.

Skradinski buk Policija istražuje slučaj Pronađene stvari para koji se utopio na Skradinskom buku: Djevojka je imala studentsku iskaznicu

Policija je oko 15.40 sati zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • trade_mark:

    ravnateljica NP krka bez komentara? ona naravno ništa nije kriva. infrastruktura u parku besprijekorna. jel ima spasioca tu gdje se ljudi kupaju? ako nema, zašto nema???

  • liliZG:

    opasno se tamo kupat, puno ljigavog kamenja i podloge, posklizneš se, tko je sklon panici ili slabi kupač eto nevolje.

  • modovisisajteMaraschino:

    s obzirom da je jučer ujutro pisano da je mladić, pa navečer da je stariji, ne bi me čudilo da sutra postane pradjed