Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udaljen iz službe

Uhićen zagrebački policajac, u kombiju mu pronašli 18 migranata

Foto: Dino Stanin/Pixsell
07.10.2018.
u 10:48

U njegovom kombiju policajci su u petak, 5. listopada, oko 14.50 sati zatekli 18 državljana Pakistana koji su ilegalno prešli hrvatsku granicu

Policajci iz Ličko-senjske županije dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili kako je 40-godišnji policijski službenik PU zagrebačke u kombiju prevozio migrante.

U njegovom kombiju policajci su u petak, 5. listopada, oko 14.50 sati zatekli 18 državljana Pakistana koji su ilegalno prešli hrvatsku granicu zahvaljujući 40-godišnjem policajcu.

Dotični je 'pao' u Koreničkoj Kapeli kada su ga zbog sumnje zaustavili lokalni policajci.

Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Ne pomaže mu ni činjenica da je policijski službenik PU zagrebačke stoga će policijska uprava donijeti rješenje o njegovom privremenom udaljenju iz službe dok se ne utvrde sve okolnosti.

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
11:04 07.10.2018.

Sramota.

IJ
I ja tebi
11:16 07.10.2018.

Iza rešetaka sa njim jer tu nema opravdanja. Ako mi je mala plaća zašto nije nešto drugo radio s ne kao policajac. Sramota i bruka.

BI
binki
11:50 07.10.2018.

Ja radim za 2800 i kaj sad? Da pljačkam benzinske pumpe,banke,kioske???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije