Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utopio se

Muškarca oživljavali sat vremena nakon utapljanja na Jarunu

Utopio se muškarac
Matija Habljak/PIXSELL
22.07.2017.
u 15:03

Očevid je u tijeku nakon kojeg će tijelo najvjerojatnije prebaciti na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje bi se trebao utvrditi uzrok smrti i identitet muškarca.

Nepoznati muškarac utopio se jutros oko 11 sati na zagrebačkom jezeru Jarun, javlja 24 sata.

Njegovo beživotno tijelo iz vode su izvukli ljudi koiji su pozvali hitnu pomoć, a liječnici su ga pokušali reanimirati.

Kako neslužbeno doznaje 24 sata, reanimacija je trajala gotovo sat vremena no nisu ga uspjeli vratiti u život. Očevid je u tijeku nakon kojeg će tijelo najvjerojatnije prebaciti na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje bi se trebao utvrditi uzrok smrti i identitet muškarca. 

Komentara 3

Avatar salko1951
salko1951
12:05 23.07.2017.

U subotu, 22. srpnja oko 11 sati, Trešnjevka, Aleja Matije Ljubeka, u jezeru Jarun utopio se 19-godišnji državljanin Paragvaja.Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

DU
Deleted user
18:24 22.07.2017.

ako si se utopio nemože te se oživjeti ,tako da ...

NI
Nikomah95
18:43 22.07.2017.

Što se opet utopio isti lik??? Ovo je fotografija od prije nekoliko dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije