Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac i sin
Povratak na članak

Otkriven spomenik za legendu obrane i najmlađu žrtvu Ovčare

U sklopu programa obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine u Domu ratnika svečano otkriveno spomen obilježje pod nazivom Otac i sin.

Komentari 4

WM
west Mo*
07:51 19.11.2012.

dok je VUKOVAR bio pod kontrolom šačice bojovnika HOS-a, ZNG-a i MUP-a niti jednom srbinu nije pala vlas kose s glave jer HRVATI nisu srbi i nisu zločinci i da je tko htio učiniti nešto nažao srbima NIJE SMIO od BLAGE ZADRE. kad su pijana stoka- četnici, koljači, ubojice i rušitelji ušli u VUKOVAR onda su ti "zaštićeni" srbi išli od čovjeka do čovjeka i pokazivali one koji su bili BRANITELJI VUKOVARA a ti su prošli torture kakve čovjek i normalan um ne može niti zamisliti. jedan od tih žrtava je IGOR KAČIĆ koji je kao 16godišnji DJEČAK trebao biti pušten ali jedan od srba (da je naše pravosuđe učinkovito, davno bi ta stoka trunula ili u zatvoru ili u paklu) je rekao, "pa ne smijete pustiti malog, otac mu je zenga"!! i da znate da oninavodni zločini poslije SVETE OLUJE su djelo četnika, oni su ubijali svoje (bez susprezanja, baš kako su ih gazili tenkovima u koloni) koji nisu htjeli u bijeg s njima (tko nije s nama -protiv nas je) i jer su htjeli I USPJELI njihove zločine pokazati kao zločine HV-a!!

VL
WM
west Mo*
08:08 19.11.2012.

mala ispravka (zato jer čim spomenem neku "nedoličnu" riječ, moj komentar se briše), dobri samaritanac srbin Pero susjed je rekao doslovce:" “Ne spašavajte ustašina sina” ! taj zlotvor kao i mnogi iz one povorke u kojoj se pjeva da "traže salate" ŽIVE U REPUBLICI HRVATSKOJ i u miru "muzu" novce, primaju plaće i uzimaju mjesta poštenim i školovanim ljudima!!

VL
OB
-obrisani-
20:17 18.11.2012.

Pitanje za Ramba-ZG i "Kamocedu"? Zasto nikad ovakve stvari ne komentiraju , uvijek samo po Hrvatima paljba zbog zlocina! Ne da nije bilo necasnih stvari i kod nas , ali nije bilo organizirano i masovno kao kod Srba.

VL
KA
katicawa
12:37 19.11.2012.

Moramo gledati buducnost ali je sve to tesko znam da rane , su jos duboke.Samo SRBINU ne treba vjerovati ikada govori ISTINU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.