Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od jeseni
Povratak na članak

Otkrivamo što će đaci morati naučiti na satovima građanskog odgoja

Svi će morati raditi na istraživačkim projektima s lokalnom zajednicom

Komentari 18

ST
strsljen2013
17:05 01.07.2014.

Sva sreća da djeca nisu pretrpana sa glupim predmetima pa im treba još dati. Trećinu bi trebalo izbaciti i smanjiti sate a ne još dodavati.

VL
GU
guc
17:43 01.07.2014.

Opet sama negativa u komentarima.Pa kakvi smo to mi ljudi.Stoji cinjenica da su programi pretrpani no dali je vaznije uciti kako se vadi treci korijen-a svi ga "vade "pomocu mobitela ,tableta i sl.ili djecu uputiti da se bolje snalaze u savremenom drustvu i zivoto.Sve na ovome svijetu ima svoju pozitivu i negativu,ali izgleda da mi vidimo samo negativu i to je stvarno zabrinjavajuce negativno.A mozda je cak i pozitivno jer cemo jednom valjda uociti koliko smo glupavi.

VL
GI
gismund
17:20 01.07.2014.

mlaćenje prazne slame....bolje da im detaljno objasne kako pronaći posao vani, gdje se obratiti itd. jer u ovoj zemlji za mlade nema perspektive (a ni za starije samo što oni više ni nemaju izbora)

VL
PO
ponor
17:55 01.07.2014.

Ovima koji se (opet) čude na (opet) negativne komentare: nekidan je objavljena mapa inteligencije ljudi u Europi. Daleko smo ispod prosjeka. Rekao bih: zato nezaposlenost, zato negativnost, zato zatucanost. Ne možeš od *** napraviti pitu, ma koliko se trudio. QED

VL
IN
intellegens
00:21 02.07.2014.

Sto se cekalo 25 godina? 25 izgubljenih generacija. Hrvatske skole proizvodile su samo lizace oltara.

VL
AN
Annnnna
17:51 01.07.2014.

Ne piše se na satovima nego na satima!

VL
KA
kafka
18:02 01.07.2014.

Našto od toga se nekada davno (u bivšem političkom sustavu) radilo na "satu razredne zajednice". Meni je u 8. osnovne dan zadatak da proučim nešto iz Ustava. Tada sam iz ustava Hrvatske vidio da jasno poše da je Hrvatska država koja de udružila ... . Ostalo mi kao 14-to godišnjaku ništa mije bilo jasno.

VL
VE
velikazmija
16:30 24.12.2015.

stršljeni napadaju mandatara- nikako ne valja ne poznaju mandatara ne razumim i pitam ko je poznavao ivu josipovića ko je poznavao freda matića il ćelavca iz jaske ili ostale kako nam onda nije bilo bitno poznavati - ko to govgori govgori jadranka KOSOR -i nju ste napadali dok je vodila hdz- ko je nju poznavao iz bučja --------je od vas smo to saznali ko je poznavao bilo koga dok nije izabran - zašto vam smeta pridsjednica niste li nju PRIDSJEDNICU ISTO NAPADALI NI DANAS JE NE PRIZNATE - očemu se radi o ko0nkurenciji ili mi ili oni dopuštena sva srestva - ko je poznao žarku sekulić i danas guglamo da vas upoznamo -jednopartijski jahači za kojimqa se praši ko nji9h poznaje -. vrijeme jednoumlja treba da je u naftalinu i to bi o0va vloadda trebala s lustracijom okončati-i tako će i9 biti nadam se-i da se istina prohrvatskih komentatora neće maltretirati i i omaložavati.i računi zaključavati-

VL
VE
velikazmija
17:02 24.12.2015.

mandatar nosi staro hrvatsko plemičko prezime neznam zašto bi to bilo bitno plemića je bilo i na kozari pa nikome nije smetalo - pustimo godspodina mandatara da radi a rad je u svakom slučaju najbolje upoznavanje dobro ili loše -

VL
DU
Deleted user
17:33 01.07.2014.

Za sve će đake biti obavezan dobrotvorni rad. Glupost da veću glupost nikada nisam vidio. Što ne bi uveli dobrotvorni rad za Saborske zastupnike da svaki prije mandata mora odraditi par mjeseci dobrotvornog rada. Što učenicima ne bi smanjili kilažuu knjiga koje moraju svaki dan nosati u školu. To ne bi jer onda ne bi bilo pogodovanja izdavačima.

VL
MA
malaliba
07:02 02.07.2014.

Trebali bi učiti i kako se pristojno ponašati u javnosti!

VL
ME
melanija
18:02 01.07.2014.

yep. dobrotvorni rad i sljaka u starackom domu koji penzici placaju 5/6000 kn. daj me pocesi da se smijem. evo, moji ne buju gubili vrijeme na to. ja odgajam i usmjeravam djecu stvarima koje im u zivotu budu koristile. vi iu skoli samo obrazujete. a dobrotvorni rad treba uvesti u sabor, gradske skupstine, zupanije i pozicije gradonacelnika. i onom liku sto glumi instituciju bivseg predsjednika koji mene i ostale crnce kosta 1,300 000 kn. bas me zanima kako ce me smijeh od sustava kazniti.

VL
DU
Deleted user
17:53 01.07.2014.

građ.i zdraveni odgoj =pod krinkom dobrih stvri, prodaju loše. Struka postoji, ali u svrhu zla, nove ideologije. (Komunisti/nacisti imali znanstvenike)

VL
Avatar noesiss
noesiss
17:09 01.07.2014.

Smrdi po nacionalizmu. Kopirali su od Svicaraca, ali u CH je to svedeno samo na poznavanje geografije i politickih sustava opcenito, i poznavanje sustava u Parlamentu. Vrlo rijetko, jednom tjedno, i to od 6 do 9 razreda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.