Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Otkrivamo plan za osvajanje vlasti 5+ Hrvatska

naslovnica
30.09.2015.
u 00:09

Večernji list donosi detalje izbornog programa, a njegov naziv kombinacija je dvaju elemenata

HDZ u četvrtak u Kongresnoj dvorani Globus na zagrebačkom Velesajmu predstavlja svoj izborni program “5 + Hrvatska”, što označava i formalni početak kampanje za parlamentarne izbore.

Riječ je o sveobuhvatnom programu dio kojega je i gospodarski program koji se više od godinu dana radio u suradnji s njemačkim IFO institutom.

Večernji list donosi detalje izbornog programa, a njegov naziv kombinacija je dvaju elemenata; ocjene izvrsnosti (Hrvatska za pet plus), ali i pet najvažnijih segmenata hrvatske stvarnosti, a to su; gospodarski rast i razvoj, zapošljavanje, zdravstvo i socijalna pravednost, pravna stabilnost te društvo, demografija, obrazovanje i znanost.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju ili prelistajte e-izdanje!

Od ostalih tema izdvajamo:

Apel iračkog premijera Zapadu: Mojoj vojsci prijeti slom jer i vojnici migriraju

Vlasnici njemačke tvornice žice Murat i Talat: Orbanu nismo htjeli prodati žicu ni za pola milijuna eura

Znanstvenice upozoravaju roditelje: Djevojčice koje se igraju barbikama češćebježe od znanosti i inženjerstva

Od 7,4 milijarde ljudi na zemlji, milijardu ih je srednja klasa

Kako je balkanska skupina švercala kokain iz Južne Amerike i Afrike

Komentara 56

Avatar Retardo
Retardo
21:45 29.09.2015.

Ma da, tu najavljujete za sutra neke normalne novine, a opet će cijelo web izdanje biti puno pomahnitalog zapadnog Srbina Milanovića u sto varijanti. Ne vjerujem vam.

UI
Uvijek_iskreno
22:17 29.09.2015.

Program je ostvariv uz maksimalan trud, rad, zalaganje i naravno kvalitetnu i sigurnu provedbu na terenu, u sto uopce ne sumnjam. Karamarko ce bit sef Vlade i vjerujem kako ce njegovi ministri dobro zasukati rukave i marljivo raditi.

IZ
ivek.z.medjimurja
21:43 29.09.2015.

Domoljubna koalicija ima moj glas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije