Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najezda
Povratak na članak

Otkrivamo gdje su najveća legla komaraca – u Slavoniji u 15 minuta čak 500 uboda!

Vrlo je to skup posao, a nemoguće je postići zadovoljavajuću učinkovitost ako se tretira samo u Osijeku

Komentari 5

DO
doktorica
10:57 14.06.2018.

Nekad bogata Slavonija,sada caruju komarci

VL
AE
Aedes2017
09:03 14.06.2018.

Gospodin dr Merdić je do prije desetak godina bio ,, poznati komarcolog,, iz Osijeka.Na našu žalost,uklopio se ,,etmo-komercc- financijski lobi koji već 25 godina jako dobro živi na ,bukvalno,od naše krvi.O svim metodama suzbijanja larvi i odraslih komaraca prave sveto pismo,zaglupljujući Osječane,lažu i jako dobro zarađuju.Sve su evropske zemlje zaboravile na kemijske tretmane a posebno avio tretiranja.Sve se svodi na meliorizaciju,odvodnjavanje i larvicidne tretmane Ovo što čini dr Merdić i petorica ,,vizitara,, je nenaučno mešetarenje i mega naplaćivanje od gradskih korumpiranih pročelnika.

VL
AE
Aedes2017
09:35 14.06.2018.

Gosp.pročelnik bi trebao pročitati zapise dr Merdića o vrsti i gustoći populacija na području grada Osijeka,na cca 6000 ha infestirane površine.Tamo piše da grad ugrožavaju ,,domaće,, vrste tzv kućnih komaraca (Culex pipiens i sl . )čiji je dolet do 500 m.Iznimno,jednom godišnje grad bude napadnut iznimno migratornom vrstom Aedes koja migrira do 15 km.I to je sve.Čitaj gosp. Kristić. te onda zovi novinara.

VL
VL
VladoEsseker
08:34 14.06.2018.

Sve bi ja te ekologe i zelene poslao u Kopački rit,a od zaprašivanja nikakve koristi dok to ne obave avioni iznad grada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.