Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ČELNIK JUL-A

Otkrio Miloševićevu tajnu: 'Počeo je plakati kad je u Haagu dobio moju pošiljku'

Slobodan Milošević
YT/Screenshot
15.10.2021.
u 17:13

- Milošević je vladao nama a Mira je vladala Miloševićem - ispričao je Đorđević, koji je ranije već govorio kako ga je Mira Marković više puta pokušala likvidirati

Nenad Đorđević, nekadašnji prvi čovjek Jugoslovenske levice, za srbijanske medije ponovno je progovorio o Slobodanu Miloševiću i njegovoj supruzi Miri Marković, ovaj puta otkrivši što je mu je navodno poslao kada je bio u zatvoru u Haagu.

- Rekao sam Miri Marković da će likvidirati Miloševića u Haagu, ali mi ona nije vjerovala. Rekao sam joj da vodi računa i da će se to dogoditi, na što mi je rekla da pričam gluposti. Inače, ja sam Slobi poslao nekoliko kaseta koje ga oslobađaju odgovornosti, a koje sam ja dobio od nekih mojih prijatelja. Milošević je počeo da plače kada je dobio te kasete. Rekao je nekome – ja sam se o tog čovjeka strašno ogriješio, a on mi pomaže. A ja nisam htio da pomognem njemu nego Srbiji - rekao je Đorđević, piše Mondo.rs.

Govoreći o Miri Marković, Đorđević kaže da je ona bila dvostruka ličnost. Dok razgovara sa mnom, kaže Đorđević, o meni priča sve najbolje, kad ja odem ona bi mi zabila nož u leđa. Sa mnogima je tako radila.

- On nikada ništa nije čitao i hvatao je sve u letu. Iz komunikacije izvuče ono što je najznačajnije i najbitnije i to onda koristi. Za njega je čitala Mira. Ona je njemu prepričavala novine i knjige. Mira je bila načitana i obrazovana. Tko misli da Mira nije bila inteligentna taj se vara. Milošević je vladao nama a Mira je vladala Miloševićem - rekao je Đorđević, koji je ranije već govorio kako ga je Mira Marković više puta pokušala likvidirati.

 

Ključne riječi

Komentara 12

BR
BrigitaM
19:13 15.10.2021.

Ovo će da uđe u hrvatske bukvare historije. Mnogo bitno za hrvatski narod.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:33 15.10.2021.

"Prvi covjek jugoslovenske levice"?????

MX
Mister X
22:36 15.10.2021.

Jeli istina da su ameri ekinminirali svoga neprijatelja Miloševića U Hagu ? Koliko je Đinđič mijončina dolara dobi od nekoga tko ga je želio u Hag niko se nijue smio ni našaliti ? To znam iz prve ruke njemačka TV TV tada priča sljedeće Miloševičevu isporuku u zatvor i uhidbeni nalog nije Hag ni izdao ! Jer sud je imalo problem sa dokazima ne postoji niti jedan pisanio nalog i podpisan od njega da bi ga se moglo tužitzi suditi da je nešto naredio što bi bilo protuzakonito ili da je naredio bilo kakav zloćin !!! A Ovo što čpiše sad stvarno neću ni da čitam dosta mi je slobodne demokracije kad čitam u ovim novinama kakpo šprijatelj piše da je Tito - hrvatina u zatvoru bio Gay ! Znači ono što njemac kaž to je ipak nešto dok ovdje nemora se lagati smo ne objaviti i dobro je narod je presrfetan . Pa ipak mi nism po tako loši Znamo sad Ameri nisu nego žena m u je željela nož u leđa i to ničiju pame i IQ nemože da vrijeđa !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije