Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI PLAN

Vučiću treba kaos na Kosovu, ovo je njegov plan: U pozadini se stvara nova Republika Srpska

REUTERS
15.10.2021.
u 09:23

Vučićeve prijetnje došle su nakon što su izbili sukobi na sjeveru Kosova kada su interventne postrojbe kosovske policije krenule u akciju usmjerenu protiv krijumčara te upale u jednu ljekarnu i više trgovina. U znak prosvjeda Srbi su odmah izašli na ulice sjeverne Mitrovice te su se oglasile sirene za opasnost. U sukobima je ozlijeđeno deset osoba

Komentara 34

DU
Deleted user
09:34 15.10.2021.

Ovakvom politikom Vučić će učiniti sve Srbe nepoželjnima van Srbije, jer tko zna možda Vučić bude išao na Island braniti ona 4 Srbina! Naime Vučić je novi Milošević, glumi žrtvu dok kolje drugoga.

DU
Deleted user
09:41 15.10.2021.

Od sredine 80-ih pa do danas jedna te ista politika se valja u komšiluku, po nacrtu SANU-a. Sva sreća da im ništa od zacrtanog do sada nije uspjelo, a kako stvari stoje ni neće. Najbolje od svega je da osim ljudima koji su im smetali na područjima koje svojataju, najviše zla su nanijeli upravo Srbima koji su tamo živjeli, sa takvom politikom.

TA
Tackrla
10:04 15.10.2021.

Kada pogledas njihove tiskovine, jasno je zasto je to bolestan narod. Ono malo normalnih bjezi glavom bez obzira iz te kaljuze a ostali se prepustaju zaglupljivanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?