Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nećete pogriješiti

Otkrili smo mjesto za najbolji spoj na Valentinovo!

Foto: Dumovec
1/3
14.02.2020.
u 11:39

Čak dvjestotinjak pasa još uvijek čeka savršenog suputnika kroz život, a ono što vam garantirano mogu ponuditi je ono što je svima najvažnije – bezuvjetnu ljubav. Sklonište se u petak 14. veljače može posjetiti od 15 sati do 18.30.

Oni će vas bezuvjetno voljeti čak i onda kad preispitujete ljubav prema samom sebi, a znanost je potvrdila da pozitivno utječu na zdravlje i produljuju životni vijek. Bit će vam kao živa društvena mreža, pravit će vam društvo i povezivati vas s drugim ljudima. Oni su čovjekov najbolji prijatelj, a u mnogočemu i srodna duša pa Sklonište za nezbrinute životinje Dumovec i ove godine poziva sve samce i parove na Valentinovo na jedinstven način.

Čak dvjestotinjak pasa još uvijek čeka savršenog suputnika kroz život, a ono što vam garantirano mogu ponuditi je ono što je svima najvažnije – bezuvjetnu ljubav.

Prednosti suživota sa psom prepoznata je diljem svijeta, a u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama pse sve više nabavljaju udovci i udovice, razvedeni te samci. Ti psi više se ne smatraju vlasništvom nego članom obitelji.

Foto: Dumovec

- Pas ljudima donosi mnogo ljubavi i sreće. Zato se nadamo da će se i na ovo Valentinovo u Dumovcu roditi neke lijepe priče. Pozivamo samce, ali i ljude u sretnim vezama neka se zagledaju u naše pse, prouče njihov karakter i životni stil. Vjerujemo kako će ovdje pronaći sjajno društvo te dobiti dodatan razlog za slavljenje Valentinova. Neka njihovu ljubimcu baš na Valentinovo bude „udomidan“ - kazao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba u čijem je sastavu Sklonište u Dumovcu.

Uz pse, u Skloništu se nalazi i dvadesetak mačaka koje čekaju udomljenje.

Sklonište se u petak 14. veljače može posjetiti od 15 sati do 18.30.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije